reklama
Moim zdaniem prolaktyne masz w normie! Bada sie od 2-5 dnia cyklu i jesli w tych dniach masz 11 to git. Dla pocieszenia ja mualam ok 100 przy takiej samej normie a mimo to zaszlam w ciaze i moje szczescie ma juz 6tyg
burczuś
Fanka BB :)
Oby nie zaszkodziłJako taki mam Tylko nie mam pozwolenia na pisanie o niej - chyba
Wiem ,że nie chce badać bety bo to ją stresuje Ma mieć wkrótce wizytę u doktora. Możecie potrzymać za nią kciuki. Na pewno się przydadzą.
Burczuś no stress. Wiesiołek Ci jeszcze nie zaszkodził to co się nakręcasz chcesz sama sobie zaszkodzić?? Klapsa chcesz?
Odstawiam, chociaż Pani dr mi odpisała,że potrzebne są omega3 i omega 6.
Oby nie zaszkodził
Omega tak ale nie Wiesiołek . Kup sobie osobno ale nie z wiesiołkiem .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Dobrze, tak zrobięOmega tak ale nie Wiesiołek . Kup sobie osobno ale nie z wiesiołkiem .
Bardzo dziękuję dziewczynki za uświadomienie mnie
susana
Dziewczyny wiem że się stresujecie ze mną .
Ja tak całkiem będę spokojna po wynikach Nifty za tydzień .
Jeszcze jutro to jedno usg i może jakoś przetrwam do następnego poniedziałku z wynikami .
Muszę jeszcze jutro zapytać gina o tą ppępowinę .Czy jest dwu czy trzynaczyniowa ..
Julia
Ja piłam czsami herbatę z imbirem trochę pomagało na mdłości ..
Lamia
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie
Jeszcze jutro to jedno usg i może jakoś przetrwam do następnego poniedziałku z wynikami .
Muszę jeszcze jutro zapytać gina o tą ppępowinę .Czy jest dwu czy trzynaczyniowa ..
Julia
Lamia
Dziewczyny wiem że się stresujecie ze mną .
Julia
Lamia
Sus ja wiem o tym , że na pewno masz w brzuszku pięknego , zdrowego maluszka i tego się trzymajmy nie ma innej opcji za dużo już łez i bólu . Zawsze bedzie ten stres i lek , zwłaszcza po tych wszyskich przejściach ale jestes silną kobietą i przetrwasz te wichury . Czekam na wszytkie dobre wieści od ciebie .
Pozdrawiam reszte dziewczyn
a mimo to zaszlam w ciaze i moje szczescie ma juz 6tyg
Hej coś mi tu nie gra?! A gdzie zdjęcie ??
Lami to teź pokciukam za Ciebie. Nie stresuj się biały test to nie wyrok śmierci. Więc jeśli będzie biały to a/ nie jesteś w ciąży b/ jesteś ,ale test jest za wcześnie c/zaczekasz na mnie
reklama
To prenatal dha. Chociaż napisane na opakowaniu od 13 tc. Ale mnie lekarka przepisala te kwasy w tej postaci, przed ciążą.Oby nie zaszkodził
Podziel się: