reklama
Moim zdaniem prolaktyne masz w normie! Bada sie od 2-5 dnia cyklu i jesli w tych dniach masz 11 to git. Dla pocieszenia ja mualam ok 100 przy takiej samej normie a mimo to zaszlam w ciaze i moje szczescie ma juz 6tyg
burczuś
Fanka BB :)
Oby nie zaszkodziłJako taki mamTylko nie mam pozwolenia na pisanie o niej - chyba
Wiem ,że nie chce badać bety bo to ją stresuje Ma mieć wkrótce wizytę u doktora. Możecie potrzymać za nią kciuki. Na pewno się przydadzą.
Burczuś no stress. Wiesiołek Ci jeszcze nie zaszkodził to co się nakręcasz chcesz sama sobie zaszkodzić?? Klapsa chcesz?![]()
Odstawiam, chociaż Pani dr mi odpisała,że potrzebne są omega3 i omega 6.
Oby nie zaszkodził
Omega tak ale nie Wiesiołek . Kup sobie osobno ale nie z wiesiołkiem .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Dobrze, tak zrobięOmega tak ale nie Wiesiołek . Kup sobie osobno ale nie z wiesiołkiem .
Bardzo dziękuję dziewczynki za uświadomienie mnie
susana
Dziewczyny wiem że się stresujecie ze mną .
Ja tak całkiem będę spokojna po wynikach Nifty za tydzień .
Jeszcze jutro to jedno usg i może jakoś przetrwam do następnego poniedziałku z wynikami .
Muszę jeszcze jutro zapytać gina o tą ppępowinę .Czy jest dwu czy trzynaczyniowa ..
Julia
Ja piłam czsami herbatę z imbirem trochę pomagało na mdłości ..
Lamia
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie
Jeszcze jutro to jedno usg i może jakoś przetrwam do następnego poniedziałku z wynikami .
Muszę jeszcze jutro zapytać gina o tą ppępowinę .Czy jest dwu czy trzynaczyniowa ..
Julia
Lamia
Dziewczyny wiem że się stresujecie ze mną .
Julia
Lamia
Sus ja wiem o tym , że na pewno masz w brzuszku pięknego , zdrowego maluszka i tego się trzymajmy
Pozdrawiam reszte dziewczyn
a mimo to zaszlam w ciaze i moje szczescie ma juz 6tyg
Hej coś mi tu nie gra?! A gdzie zdjęcie ??
Lami to teź pokciukam za Ciebie. Nie stresuj się biały test to nie wyrok śmierci. Więc jeśli będzie biały to a/ nie jesteś w ciąży b/ jesteś ,ale test jest za wcześnie c/zaczekasz na mnie
reklama
To prenatal dha. Chociaż napisane na opakowaniu od 13 tc. Ale mnie lekarka przepisala te kwasy w tej postaci, przed ciążą.Oby nie zaszkodził
Podziel się: