Sprawą zajmuje się prokurator bo jest wiele niejasności w tym wszystkim.
Ta dziewczyna to dziwna osoba ma problemy sama ze sobą, psychiatra miałby co robić. A dziś odegrała scene histerii niczym zawodowa aktorka.
On tak strasznie kochał matke dlatego nie możemy uwierzyć w to co zrobił.
Był chrzesnym mojego dziecka
Coś musiało się wydarzyć , że podjął taką dezycję i wybrał te wyjście z sytuacji .
Zawsze jest cieżko zrozumieć takie osoby i ich czyny i " dlaczego " tak zrobił/ła i nigdy się nie dowiemy !!! Niestety !! Zostało nam wspierać rodzinę i być blisko nich . ;( smutne to wszytko !
Maryska tutaj możesz pisać i się wyżalać ile dusza zapragnie . My wiemy co przezywasz i wszystko rozumiemy .
Dużo ludzi myśli , że co to tam za problem zrobić dziecko lub mieć dziecko !!! Myślą że wystarczy pstryknąć palcem i i już gotowe !!nie rozumieją co my przezywany .
Niektórym wystarczy że ściągną gacie i juz są w ciąży a niektórym takim jak my potrzebujemy lepszych wiatrów
Jak byłam w Polsce to spotkałam siostrę mojego kolegi , ktory też z zoną nie maja dzieci , też się starają i wlasnie jego siostra mi oznajmiła że jej brat ma piasek w jajkach i dlatego nie może zrobic swojej zonie dziecka !!!! Ale mnie zirytowała ta główniara . Nie wiedza ludzi mnie dobija .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: