reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Destino będzie dobrze
Dziękuje, są mi bardzo potrzebne. dziś będę u Milewicza, ale nie spodziewam się sensacji. dziecko chyba też musze odpuścić na razie, bo muszę zrobić diagnostykę w kierunku nowotworu sromu. Moje ciało koniecznie chce wyhodować jakieś dziadostwo i już nie mam siły z nim walczyć. Zobaczę jak Milewicz sobie z tym poradzi. A poza tym szukam onkologa
Fondi, mam guza na wątrobie, pół roku temu pozbyłam się zmiany z jelit, a teraz mam niestety objawy kolejnego i to od kilku lat, tylko na razie wszystko zwalaliśmy na zapalenia, teraz już ich nie mam, a reszta została, więc muszę to sprawdzić, bo to paskudne dziadostwo i wolę usłyszeć, że jest w porządku, że nic się nie da zrobić. Od 5 lat nic nie robię, tylko latam po lekarzach i mam już dość, bo nie stać mnie nawet na leczenie. mam kosmicznego doła, uciekam Laseczki, trzymajcie się ciepło, wrócę jak ochłonę
reklama
jutro będzie rok od mojego aniołka; (
Jutro będę z Tobą myślami.Reszcie zabraniam smęcić Dziewczyny podnieść dupki i na spacer nawet w deszczu ,oczyścicie głowy, myśli przyjdą pozytywne. Patrzcie zawsze w dobrą stronę. Straciłam ciążę? - pewnie dziecko byłoby chore więc dobrze się stało. Straciłam kolejną? - dobrze ,że mam z kim dzielić się rozpaczą . Wkrótce spróbuję znowu i proszę Boże daj mi zdrowe dziecko. I tak w końcu się stanie. Użalanie się nad losem jest do bani bo ani tobie nie przyniesie uśmiechu ani innym. Kurde cieszmy się tym ,że możemy próbować do skutku, że jesteśmy zdrowe . Nie zazdrośćmy bo przecież inni nam również mogą wielu rzeczy zazdrościć.
Smile. Życie przecież jest piękne.
PS. Nic nie piłam i nic nie paliłam. Cieszę się możliwością starania się o dziecko. A jak za 2 tyg będę smęcić bo się nie udato przypomnijcie mi o numerze strony heh
Edit Julia ale czad. To mi się podoba :*
Podziel się: