reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja dziś tez mam dzień na smecenie. Młody wymiotuje od 5 rano, jedzenia nie przyjmuje, troszkę pije, mnie boli brzuch, a M? a M. w pracy!
.. a to tak dla was dla zachęty, w końcu nikt nie
obiecywał ze będzie łatwo :)
2016-05-14 13.11.47.jpg
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Załączniki

• 2016-05-14 13.11.47.jpg
    2016-05-14 13.11.47.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
reklama
Julia, gratuluję, twoja beta przyniosła mi uśmiech we łzach, przepraszam, że tak późno GRATULUJĘ :)
Martyska, tobie tez gratuluję, moje testy wyglądają jak twój dopiero w okolicach 5 tyg. ciąży :) oj rośnie betka rośnie:-D

Poryczałam trochę, teraz wkurza mnie M, ale znalazłam onkologa, wizyta już 25 maja. Mam nadzieję, że będzie w porządku. A Milewicz ucieka. Wezwali go do szpitala, więc dziś może po 21 mnie przyjmie, zobaczymy.

Pochmurno, ach pochmurno, oby słońce już niedługo wyszło i dawało siły do dalszej walki. Bociany nadciągajcie i sypcie z nieba bąbelkami, tu czekają gotowe mamy :p

Nafoczka, z chęcią przejęłabym twoje M, nie spiesz się z Wiktorkiem, my mamy na razie co robić

reklama
Witam się, jestem w drodze na wesele choć wogóle nie mam humoru żeby tam jechać.
Dziś 18dc a ja krwawie skrzepami. Poszedł już sms do Ginki ale coś nie odpisuje :( coś mi się zesr*ło z tymi cyklami [emoji20]

Do góry