reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabis ja czekałam do 2 tyg. ale chciałam wynik na maila, można być po lekkim śniadaniu. A wiesz ze nie wszędzie zrobisz?

Sus, Bea, Doris ♡♡♡
Za betujacymi i testujacymi trzymam kciuki &&&
Reszcie daje ☆ z nieba :*

reklama
Do NK nie trzeba być na czczo.
Ja dzisiaj robię test obciażeniowy glukozą i krzywą insulinową. Zaraz mam 3 pobranie, nie cierpię tego badania ale jak mus to mus.

Gabis ja czekałam do 2 tyg. ale chciałam wynik na maila, można być po lekkim śniadaniu. A wiesz ze nie wszędzie zrobisz?

Sus, Bea, Doris ♡♡♡
Za betujacymi i testujacymi trzymam kciuki &&&
Reszcie daje ☆ z nieba :*

Wiem Kochana,

ale co do możliwości to już wiem, że mogę, komórki NK 90zł, subpopulacje 150zł, ale nie dopytałam ile się czeka na wyniki :-( W takim razie dziś trochę ogarniam w chałupce i lecę do ogrodu, a co! :-)

Dzisiaj idziemy na urodziny dzieciowe i będą niemowlaki co mają miesiąc dlatego taka od rana jestem zostanie jak zawsze po powrocie wino do wypicia otarcie kilka łez i czekac na następny dzień :)
Obym nie została chrzestna tego dzieciaczka małego a się zapowiada...bo nie jestem gotowa na trzymanie go na rękach ..najgorsze oglądanie jak córcia głaska maluszka i mówi mamo patrz jaki śliczny i wymienia ze nie ma ząbków nie uie chodzić ....a mnie ściska w gardle a uśmiech sztuczny na twarzy mam do końca

Martha, kwiatuszek, lumia, strawbelka-jeśli ma ochotę , piszcie co u was !!!!!!!!!!!!!! Riri ty tez!

Dzisiaj idziemy na urodziny dzieciowe i będą niemowlaki co mają miesiąc dlatego taka od rana jestem zostanie jak zawsze po powrocie wino do wypicia otarcie kilka łez i czekac na następny dzień :)
Obym nie została chrzestna tego dzieciaczka małego a się zapowiada...bo nie jestem gotowa na trzymanie go na rękach ..najgorsze oglądanie jak córcia głaska maluszka i mówi mamo patrz jaki śliczny i wymienia ze nie ma ząbków nie uie chodzić ....a mnie ściska w gardle a uśmiech sztuczny na twarzy mam do końca

Fondie mam tak samo...:-( w dodatku najgorzej było gdy córce musieliśmy powiedzieć, że dzidzi nie ma, bo wszystkim dookoła opowiadała, że będzie miała rodzeństwo...płakała wtedy jak szalona...W marcu urodziła się córeczka mojemu bratankowi, oprócz niego u kuzynki (wszystkie miałyśmy termin na marca, ja niestety nie dotrwałam), i strasznie wtedy płakałam, że one mogą a ja nie. Jak się Wiktoria u bratanka miała rodzić, to młodzi przyszki po łóżeczko (bo kiedyś im obiecałam) i dokupiłam im pościel, rzeczy dla małej, zaczęłam wpadać w szał, bo w głowie mi się pokręciło, że to wyprawka dla mojego dziecka, bo już luty, bo zaraz się urodzi :-( Potem mąż mnie do pionu ustawił i jakoś jakoś dałam radę.
Teraz też boli gdy widzę mamy z brzuszkiem, z małymi dziećmi. I jeszcze ich dziwne zachowanie, bo niby nie widzą jak się zachować, że lepiej nic przy mnie nie mówić, ale to wychodzi jeszcze gorzej, bo gdy się odwrócę to gruchają w najlepsze :-(

Witam się z wami ale pogoda brak słońca :/
A tak wam powiem ze od dziś mój mąż zacznie pić witaminę C 1000 a fertilman zacznie brać od 30 bo kasy tak nie ma mam dola bo jutro będzie rok od mojego aniołka; (

Gabis kochana najgorsze te za plecami wredne baby co nie wiedzą co powiedzieć ..najgorsze ze niektóre z nich nie chcą źle a ja zła na nie bo one mogą mieć dzieci a ja nie moge wiecej ta złość jest najgorsza to taka złość z bezsilności, goryczy....
Wiecie psycholog pokaże drogę nauczy radzić sobie z sytuacjami ale nie zmieni naszego krzyża i tych trudnych chwil kiedy serce boli i ściska w gardle.
Gabi moja córka za mała nie wie ze miała mieć rodzeństwo i jeśli kiedykolwiek zajdę i urodze do końca jak dłużej się da nie powiemy jej o ciąży. Wystarczy, ze my cierpimy i przykre to ze ciąża najpiękniejsza rzeczą świecie zamiast być oznajmniana od razu pełna radości jest tyło strachem...nigdy nie przeżyjemy juz tej chwili kiedy dowiedzialysmy się ze jesteśmy w ciazy pierwsze kreski nie wiedząc co nas czeka te chwile pamiętam jak wczoraj :(

reklama
Do góry