reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Halooooo powiało nudą ;p

Cóż mogę wam zapodać? Hmmm?
Wikus wykąpany wypachniony liczy mi żeberka :D Starszak pomału "odpływa" bo cały dzień jeździł z tatusiem na traktorku (tatuś tez chrapie) a ja na wieczór zrobiłam galaretki, będą z pycha lodami ;p

Ostatnia edycja:
Ja dziś byłam z moimi 3 chłopakami w Muzeum Wojska Polskiego i trafiliśmy na manifestacje KOD. Godzinę czekaliśmy, żeby przejść na drugą stronę ulicy Nowy Świat do Kebab King. Masakra, cała Polska zjechała do W-wy. Ten tłum mnie tak wymeczyl, że padłam i leżę sobie.

A mój M.sie załamał jak zobaczył jaka mam porcję sałatki ;D

Nafczka wcale się nie dziwię ja myślałam ,że z Doris Orka a z Ciebie Foczka (od nicku) a z Ciebie zrobiła się bobrzyca hehe

Doris, co my byśmy dały, żeby wyglądać jak oreczka... :-)

Asia wiesz co ja bym dała? I ty też powinnaś :p Du*y mężowi i myślę ,że tylko w ten sposób to działa ;)

No ja dziś na rowerku 20 km strzeliłam a teraz wszystko mnie boli :growl: Ale trudno muszę coś z sobą zrobić bo za chwilę będę jak orka nie będąc w ciąży:szok::errr::crazy:

A powiedzcie mi kiedy pić ziółko?? Ja już taki miks robie z tego co biore, że chyba w nocy przyjdzie mi to pić:rolleyes2:

Dziękuję za pozdrowienia i również wszyyyyystkie pozdrawiam:yes::tak:

Edit
A jakie macie wyniki prolaktyny??

reklama
Avita, zioło piję przed snem, łyżeczkę zioła zalewam wrzątkiem, parzy się i wypijam, czasem mężowi daję, a on martwi się, że będzie miał jajniki :D
A prolaktynę mam 29,15 (przy normach 4,79-23,30)

Do góry