reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Bertha
Kciukam za bete
Oby teraz się udało .

Nafoczko
Nie przemęczam się .Same lajtowe zajęcia .Ale pracować muszę bo skąd pieniądze dobierać ??

Doris Orką heh chyba kubusiem puchakiem ;) Pięknie wyglądasz. Choć nie ukrywam jakby były szpilki hmm to byłaby z Ciebie petarda w ciąży :*

Bertha co za porąbanie z tymi testami? Faktycznie odpuść je sobie. teraz to się mężowi Twojemu nie dziwię ,że się nie chce ekscytować ,a nawet się denerwuje ,że ciągle o jednym bo rozpalasz nadzieję a potem okazuje się że to pomyłka :( Współczuję Wam takich niemiłych niespodzianek.W końcu się uda . Buźka

Bertha przykro mi, że tak się rozczarowałaś :(

Doris udanej imprezki, ja idę w przyszłą niedzielę do siostrzenicy chrześnicy, ale laska z dziewczyny, mówię wam :)

Sus, Strawbelka, Nafoczka, Agnieszka, odpoczywajcie wasze brzuszki :D

Mała czarna, jak chcesz zioło, to daj maila i ci przyślę połowę łąki Nafoczki, jej się udało, to może i nam się uda z tej samej łąki zapylić :laugh2:

Beatka, Beri, Gabi, Liluli, Lilia, Lamia, Fondi, Mia, Martyska, Motylek, Arda, Avita, Julia, Magda, Gabiś, Asia, Marzycielka, Migaal, Ovli, Tęczowa serdecznie pozdrawiam :-D:-) :):-D

Wybaczcie, jak któraś pominęłam

No, żałuje wiadomo. Ale spoko, trzeba żyć dalej. Dziwią mnie tylko te testy. @ we wtorek.

Destino piszesz o mleczakach? :p Powiedz o co z nimi chodzi bo już zgupłam :p Myślałam ,że o ziołach O. Sroki piszecie a wy o maryśce heh

reklama
Do góry