reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
To też chyba zwiększe do 50 w tyg. A w sob. I niedz. 25 - odwróce to co mam teraz!
A kiedy sprawdzić wynik, po tyg. czy dłużej?

To też chyba zwiększe do 50 w tyg. A w sob. I niedz. 25 - odwróce to co mam teraz!
A kiedy sprawdzić wynik, po tyg. czy dłużej?

Co najmniej 3 tygodnie. Ja na biorę stałą dawkę przez cały tydzień. Na forum hashimoto i inne choroby tarczycy takie przeskakiwanie z dawek jest potepiane.

Za tydzień mam trzecie szczepienie więc może spróbuje dostać się do maliny i niech on mi to ustawi. Tylko co przez ten tydzień, doradźcie mi!!

Mnie immunolog mówił, ze na ciążę najlepsze tsh w granicach 1. Nie wiem jakie jest przeskakiwanie z dawek, ale tu na forum na początku pojawiało się już przeskakiwanie dlatego sama zastosowałam, sprawdziłam po tygodniu TSH bo nie chcę przedobrzyć i wpaść w nadczynność, Magda ma hasimoto, ona może powiedzieć jak w ciąży brała euthyrox, wspominała mi o częstej kontroli tsh, bo w ciąży ten hormon lubi skakać, coś o tym wiem

Mnie immunolog mówił, ze na ciążę najlepsze tsh w granicach 1. Nie wiem jakie jest przeskakiwanie z dawek, ale tu na forum na początku pojawiało się już przeskakiwanie dlatego sama zastosowałam, sprawdziłam po tygodniu TSH bo nie chcę przedobrzyć i wpaść w nadczynność, Magda ma hasimoto, ona może powiedzieć jak w ciąży brała euthyrox, wspominała mi o częstej kontroli tsh, bo w ciąży ten hormon lubi skakać, coś o tym wiem
Witajcie ja dzis pracowicie, potwm na slubie kolezanki z pracy. A tak z ciekawosci, czy ktoras z Was ma nadczynnosc? Mam wrazenie, ze chyba czesciej wystepuje niedoczynnosc. Dobrej nocy

Beri ja mam teraz nadczynność.
Byłam dziś na usg, wszystko jest w porządku, niestety nie mam fajnego zdjęcia bo moja królewna ( jak na razie dziewczynka) zasłoniła się nogami i nie dała zrobić fotki twarzy. Szyjka jest też w porządku tak więc to był dobry dzień.
Fondie homocysteinę zbijamy łykaniem witamin z grupy B i kwasu foliowego zwykłego lub metylowanych. Co tak się tego uczepiłaś?
Doris wstaw fotkę jak wyglądasz w sukience.

avita idz do endokrynologa malina nie jest endokrynologiem a tsh jedyn z najwazniejszych rzeczyw ciazy i podstawa do zajscoa . nie wien co malina robi na tsh i czy jesy dobry ale ja jesten pod stala opieka edno od 2011 roku.

Fondie masz racje malina nie jest endokrynologiem coś mi się pomyliło:oo:
Tylko dlaczego powiedział mi że tsh 2,7 jest oki??!!
Ja też od 2 lat mam endokrynologa i teraz chyba muszę go odwiedzić, nie ma rady!
I jeszcze ta prolaktyna??:sad::frown::-( :(

reklama
AgnieszkaP to super wieści bardzo się cieszę.

Idę dziś na komunię będzie objadanko :p Ciekawe co mi po nim skoczy tylko cukier czy libido również ;)
Nie tylko oreczki i foczki mogą się objadać. A choć w tym temacie je ponaśladuje ;)

Motylek nie bądź śmieszna :p Ty choć możesz próbować a ja 2 cykle stracone przez zabiegi i leczenie ale już łapki zacieram co to się będzie działo po @.Chyba będę musiała na seksowanko do stodoły póść bo chatę rozniosę heh. Jak to Sus pisze wióry lecą :p tj. będą lecieć

Do góry