reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny!!!! Mam cien cienia!!!!!
Dlaczego nie da sie dodać zdjecia!!
Ja wiedziałam ze jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa w tym cyklu, byłam tego pewna! :)
Bertha kciuki &&&&&&&&&&&&&
Bedziesz szla na bete po niedzieli?
Bertha a kup moze te facelle, ale te zwykle paseczki, nie te co masz teraz w plastikowej obudowie.

reklama
Hej,
Ja byłam wczoraj na monitoringu, ale nie napisałam Wam nic wieczorem, bo załamana wypiłam 2 driny i poszłam spać.
W 10dc brak pecherzyka dominujacego i endo ma zaledwie 3mm...bez komentarza. Jutro rano jadę zbadać PRL bo bolą mnie czyczuchy w 1 fazie cyklu (a zawsze bolały po owu, przed @). Jak nie urok to...

Miłego dnia Kochane, pozdrawiam i całuje każdą z osobna [emoji8]

Bertha LUBIĘ TO! [emoji16]
Czarna Endo może małe ale to ze brak pecherzyka o niczym nie świadczy...ja tak miałam w poprzednim cyklu 10 dc nic i gin kazała brać jakieś leki ale ich nie wzięłam A za 4 dni posZłam jesZcze raz do innego gina i okazało się ze piękny pecherzyk 20 mm...Tak ze organizm ludzki jest dZiwny [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha kciuki &&&&&&&&&&&&&
Bedziesz szla na bete po niedzieli?
Bertha a kup moze te facelle, ale te zwykle paseczki, nie te co masz teraz w plastikowej obudowie.
A te paski są lepsze? Ja zakupiłam i czeka test co wykrywa od niby 10 bete...kiedy wam najwcześniej wychodzimy testy? Dzisiaj mija tydzień od pęknięcia pęcherzyka...więc pewnie do srody-czwartku muszę najmniej poczekać?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha cienia widać :) który masz dzień cyklu? A tak swoją drogą to my te facelle miałyśmy inne, paskowe, może dlatego. Zmien sobie Kciukam

Martyska mi wychodził cień na facelle w 9dpo

Mała a może spróbuj tez te zioła co wstawialam? Z tym ze lekarza o zioło nie masz co pytać ;)

Pisalyscie o saczacych się wodach... ze nie rozpoznslyscie tego i takie tam... ja miałam przez dwa dni mokra wkładkę, puściły mi nerwy i pojechałam do "szybkiej 100" :D stwierdziła że "ja tak średni co dwa tygodnie musze sobie coś wymyslic"!!! Więc moja reakcja i tak nic nie dała choć wyszła infekcja. Kupiłam sama papierki i sprawdzam. Tego kochane trudno utracić a nawet wasza czujność może być potraktowana jak sciz :(

Czarna albo Asia pisalyscie o metce od J. bez refundacji... ja pokazałam rodzinnej wynik insuliny 15 (potem jak spadło to się nie chwaliłam :) i mi pisała rodzinna, tylko ten wynik dala w kartę na wszelki wypadek.

Sus nie przemęczaj się, bo Cię znajdę :*

Strawbelko , Arda za was też zaciskam :*

Wyniki bedą do 14.
Dzisiaj mam 28dc. Ale zakładając ze ten szczęśliwy pęcherzyk miał owu pózniej (wiem kiedy był wzrost temp) , to byłby dziś 12dpo.

Moglam nie pic wczoraj wina.. ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Doris, baw sie dobrze!! :)

Ależ znowu sie ekscytuje.. :) a wczoraj sie poprztykalismy z M ze ja tylko o staraniach mysle i nie jestem szczęśliwa i jest beznadziejnie...

Do góry