reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny!!!! Mam cien cienia!!!!!
Dlaczego nie da sie dodać zdjecia!!
Ja wiedziałam ze jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa w tym cyklu, byłam tego pewna! :)
Bertha kciuki &&&&&&&&&&&&&
Bedziesz szla na bete po niedzieli?
Bertha a kup moze te facelle, ale te zwykle paseczki, nie te co masz teraz w plastikowej obudowie.

reklama
Hej,
Ja byłam wczoraj na monitoringu, ale nie napisałam Wam nic wieczorem, bo załamana wypiłam 2 driny i poszłam spać.
W 10dc brak pecherzyka dominujacego i endo ma zaledwie 3mm...bez komentarza. Jutro rano jadę zbadać PRL bo bolą mnie czyczuchy w 1 fazie cyklu (a zawsze bolały po owu, przed @). Jak nie urok to...

Miłego dnia Kochane, pozdrawiam i całuje każdą z osobna [emoji8]

Bertha LUBIĘ TO! [emoji16]
Czarna Endo może małe ale to ze brak pecherzyka o niczym nie świadczy...ja tak miałam w poprzednim cyklu 10 dc nic i gin kazała brać jakieś leki ale ich nie wzięłam A za 4 dni posZłam jesZcze raz do innego gina i okazało się ze piękny pecherzyk 20 mm...Tak ze organizm ludzki jest dZiwny [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha kciuki &&&&&&&&&&&&&
Bedziesz szla na bete po niedzieli?
Bertha a kup moze te facelle, ale te zwykle paseczki, nie te co masz teraz w plastikowej obudowie.
A te paski są lepsze? Ja zakupiłam i czeka test co wykrywa od niby 10 bete...kiedy wam najwcześniej wychodzimy testy? Dzisiaj mija tydzień od pęknięcia pęcherzyka...więc pewnie do srody-czwartku muszę najmniej poczekać?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha cienia widać :) który masz dzień cyklu? A tak swoją drogą to my te facelle miałyśmy inne, paskowe, może dlatego. Zmien sobie Kciukam

Martyska mi wychodził cień na facelle w 9dpo

Mała a może spróbuj tez te zioła co wstawialam? Z tym ze lekarza o zioło nie masz co pytać ;)

Pisalyscie o saczacych się wodach... ze nie rozpoznslyscie tego i takie tam... ja miałam przez dwa dni mokra wkładkę, puściły mi nerwy i pojechałam do "szybkiej 100" :D stwierdziła że "ja tak średni co dwa tygodnie musze sobie coś wymyslic"!!! Więc moja reakcja i tak nic nie dała choć wyszła infekcja. Kupiłam sama papierki i sprawdzam. Tego kochane trudno utracić a nawet wasza czujność może być potraktowana jak sciz :(

Czarna albo Asia pisalyscie o metce od J. bez refundacji... ja pokazałam rodzinnej wynik insuliny 15 (potem jak spadło to się nie chwaliłam :) i mi pisała rodzinna, tylko ten wynik dala w kartę na wszelki wypadek.

Sus nie przemęczaj się, bo Cię znajdę :*

Strawbelko , Arda za was też zaciskam :*

Wyniki bedą do 14.
Dzisiaj mam 28dc. Ale zakładając ze ten szczęśliwy pęcherzyk miał owu pózniej (wiem kiedy był wzrost temp) , to byłby dziś 12dpo.

Moglam nie pic wczoraj wina.. ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Doris, baw sie dobrze!! :)

Ależ znowu sie ekscytuje.. :) a wczoraj sie poprztykalismy z M ze ja tylko o staraniach mysle i nie jestem szczęśliwa i jest beznadziejnie...

Do góry