reklama
G
Gość
Gość
Albo ciazaOj kobitki, ja sie czuje jakby mi ktos odlaczyl zasilanie, obawiam sie, ze jakies grypsko czai sie za rogiem
Arda przywal mu przywal
Beri Jeśli chodzi o wody to było 7lat temu. Nie kojarzę ,żebym miała mokre majty czy coś takiego kiedy wody mi odeszły po prostu poszłam na usg i mówiła że mam mało wód a brzuch mnie bolał bo dziecko na przegrodę napierało. Zresztą wymazuje te przykre fragmenty z mojego życia więc chyba nie wiele Ci pomogę . Wolę ich nie przywoływać sorry
Beri Jeśli chodzi o wody to było 7lat temu. Nie kojarzę ,żebym miała mokre majty czy coś takiego kiedy wody mi odeszły po prostu poszłam na usg i mówiła że mam mało wód a brzuch mnie bolał bo dziecko na przegrodę napierało. Zresztą wymazuje te przykre fragmenty z mojego życia więc chyba nie wiele Ci pomogę . Wolę ich nie przywoływać sorry
G
Gość
Gość
Arda kiedys w koncu musi przyjsc do Ciebie to szczescie:*Bea, komu mam przyswoić?
Strawbelka, a Ty co? Wróżka? Musialabym mieć mega szczęście, a takiego samopoczucia czasowego nigdy nie miałam. jakoś powatpiewam, ale niedługo się wyjaśni.
beri123
Fanka BB :)
Jasne, rozumiem jak najbardziej. Przepraszam, nie gniewaj sie.Arda przywal mu przywal
reklama
Przepraszam, nie gniewaj sie.
Beri luz ja nie z tych (chyba ) co się gniewają. Dlatego od razu napisałam ,że nie chce tamtego czasu rozgrzebywać i rozpamiętywać. Potrafię złe wspomnienia wypierać ze świadomości i nie chcę do niech wracać ,nie teraz ,nie kiedy mam zaczynać nowe starania bo sama wiesz jak może to mi popsuć szyki.
Podziel się: