reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beri luz ja nie z tych (chyba ) co się gniewają. Dlatego od razu napisałam ,że nie chce tamtego czasu rozgrzebywać i rozpamiętywać. Potrafię złe wspomnienia wypierać ze świadomości i nie chcę do niech wracać ,nie teraz ,nie kiedy mam zaczynać nowe starania bo sama wiesz jak może to mi popsuć szyki.
Beatka
6.26 a ty nie śpisz??
Ja na 9 do pracy .Dzisiaj dosyć ciężki dzień dla mnie .Wstałam z bólem głowy a w pracy młyn się szykuje :oo:
Pozdrawiam .

reklama
Beri luz ja nie z tych (chyba ) co się gniewają. Dlatego od razu napisałam ,że nie chce tamtego czasu rozgrzebywać i rozpamiętywać. Potrafię złe wspomnienia wypierać ze świadomości i nie chcę do niech wracać ,nie teraz ,nie kiedy mam zaczynać nowe starania bo sama wiesz jak może to mi popsuć szyki.
Jak ja bym tak chciała w sensie móc wypierac złe wspomnienia [emoji53]ja jestem typem człowieka co martwi się o wszystkich i wszystko i roztrzasa każdy problem i martwi się na zapas[emoji53] jestem klebkiem nerwów [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jestem załamana dostałam @ o 5 dni za wcześnie a jestem nad morzem :/ co u was? U mnie porażka znów...
Kolejny cykl stracony; (

Hej,
Ja byłam wczoraj na monitoringu, ale nie napisałam Wam nic wieczorem, bo załamana wypiłam 2 driny i poszłam spać.
W 10dc brak pecherzyka dominujacego i endo ma zaledwie 3mm...bez komentarza. Jutro rano jadę zbadać PRL bo bolą mnie czyczuchy w 1 fazie cyklu (a zawsze bolały po owu, przed @). Jak nie urok to...

Miłego dnia Kochane, pozdrawiam i całuje każdą z osobna [emoji8]

Bertha LUBIĘ TO! [emoji16]

Beatka
6.26 a ty nie śpisz??
Nie Susana ja budzę się o 5 :p niesety tak to jest jak śnią się głupoty :p Może przez to mam tak niską temp.34.9 heh prawie żywy trup ;)

Motylek to przynajmniej Ci beta spadnie do 0 i zaczniesz od nowa żaden cykl nie jest stracony. Każdy jest tylko wyzwaniem ;)

Bertha Zaskakujesz :D

Mała ja się boję tych monitoringów bo mierzę temp. i w tym miesiącu skoku nie było na owulacje i ciekawi mnie jak będzie przy staraniach. Może powinnaś brać te zastrzyki co Nafoczka na stymulacje?

Beatko wspominałam o żelu Nafoczkowym i mamy o nim rozmawiać w poniedziałek na kolejnym usg :) ale ten cykl wydaje mi się być bezowulacyjny :(

reklama
Nie wiem co to było te kilka dni temu, ale teraz wierze ze to jest to! Choc to cien cienisty wciaz :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    360,9 KB · Wyświetleń: 91
  • image.jpeg
    image.jpeg
    366,9 KB · Wyświetleń: 83
Do góry