reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zaczęłam pod koniec lutego. Podstawa jest wykluczenie cukrów, ciemne pieczywo, kasze i dużo!!! warzyw, najlepiej bez obróbki cieplnej. Choć czasem i zjem lody, jakieś ciacho ;-) ale staram się nie częściej niż na tydzień, 2 tygodnie

No jestem niereformowalna, znowu post pod postem, już się naprawiam :-D
Asia ja też miałam małe grzeszki ale pewna podstawa zmiany jedzenia była, tak z rozsądkiem :)
Destino wyślę Ci jutro bo mam na kompie a już złapałam pozycję horyzontalna :D

reklama
Witajcie witajcie zeby nadrobic po majowce posty musialabym wziac urlop. Sus, Strawbelka, Nafoczka, Aga, Doris ( mam nadzieje ze zadnej z brzuchatek nie pominelam) trzymam za Was nieustannie kciuki. Za testujace takze. Ja jutro rano ruszam na histero... Ale mam stracha, to chyba najgorsze z badan... Zobaczymy czy mam ta przegrode ktora Dubr ostatnio widzial. Niestety bede robila histero w zlym czasie bo po 12 dc. Ale nie chce stracic terminu w szpitalu i powiedzieli mi ze oni tylko nie robia w czasie okresu...

Lilia po sniadaniu, tzn. jem sniadanie i po ostatnim kesie lykam encorton.
To tak samo jak w trakcie sniadania przeciez.

Doczytałam ulotkę, encorton należy przyjmować w trakcie posiłku, tzn. zjesz trochę, połykasz tabletkę i wsuwasz resztę posiłku ;)

Lilia, betowac musze, bo w nrerwach jednak zdecydowalam sie na leki, ale ciii... Terminu nie podam ;)

Ok, znam ten temat ;) o termin nawet nie pytam ;)

beri - kciukam za histero

Beri też miałam niedawno a dokładniej miesiąc temu to jednodniówka więc będzie dobrze ;).Trzymaj się i myśl ,że będziesz mieć jasność co się tam kryje :D

Popatrzyłam na kartę wypisu ze szpitala miałam masę badań porobionych i..chyba jestem faktycznie całkiem ,całkiem :p

Glukoza 87 (70-99)
Białko całkowite 8 (6,3-8,2 )
Kreatynina 0,61 (0,52-1,04)
Mocznik 26 (15-43)
Sód 139 (137-145)
Potas 4,8 (3,5-5,1)
D-dimer (ilościowo) 196,8<500
Czas protrombinowy 8,6s (7,1-11,4)
wskaźnik protrombinowy 102,3 % (80-120) INR 1,0 (0,9-1,3)
TSH 1,73 (0,27-4,20)

Beri też miałam niedawno a dokładniej miesiąc temu to jednodniówka więc będzie dobrze ;).Trzymaj się i myśl ,że będziesz mieć jasność co się tam kryje :D

Popatrzyłam na kartę wypisu ze szpitala miałam masę badań porobionych i..chyba jestem faktycznie całkiem ,całkiem :p

Glukoza 87 (70-99)
Białko całkowite 8 (6,3-8,2 )
Kreatynina 0,61 (0,52-1,04)
Mocznik 26 (15-43)
Sód 139 (137-145)
Potas 4,8 (3,5-5,1)
D-dimer (ilościowo) 196,8<500
Czas protrombinowy 8,6s (7,1-11,4)
wskaźnik protrombinowy 102,3 % (80-120) INR 1,0 (0,9-1,3)
TSH 1,73 (0,27-4,20)
Dziekuje dziewczynki. Napisze Wam jakue mi tam skarby wynalezli:)))

Hrej, hej! U nas wreszcie pirekna pogoda od rana, czuc wiosne, jak ja sie ciesze :D milego dnia zycze dziewczynki, zaraz weekendzik wiec korzystajcie :)

Witam sie i ja .
Cudna pogoda to nastroje też lepsze .
Beatka
Badanie masz super .Oby tylko teraz. migiem zleciał czas do starań .:wink:

Nafoczka .
Jak dzisiaj brzusio ??.
Ale fajnie że już jesteś tak daleko :happy2:

Agnieszka .
Wrzuć fotki z tego usg .4 d .
Nie pamiętam u ciebie ma być też chłopczyk ??;-) ;)

Dorisku .
Prześlij mi nazwę tego twojego detektora .Bo ty masz dobry .Kupię sobie też oczywiście.
Jak dziś samopoczucie ?.:happy2:

Arda
Po cichu trzymam kciuki za extra wpadkę .:-D:-D

Beri .
Miłych snów podczas histero.

Strawbelka
Gdzie jesteś ?? Obraziłaś się na mnie ????Trzymam kciuki za twoje kropki .
:yes:

Ostatnia edycja:
Hej
A ja siedzę w laboratorium i czekam na badania szczuplejsza dziś o 66 zł
Potem jadę do galerii handlowej po rajstopy ciążowe bo jutro idziemy na komunię. Tak dziwnie w tym kościele ze zawsze komunie są w sobotę.
Pogoda piękna, to dobrze, bo mam sukienkę z krótkim rękawem.
Susana, ja mam detektor sonoline B i pierwszy raz serduszko [emoji173] słyszałam jakoś 10 tyg i 4 dni. A Ty kiedy wstawisz suwaczek?
Strawbelka, jak dziś? Plamienia ustały?
Nafoczka, btaxtony są? U mnie brak
Agnieszka czekamy na fotki
Nasze staraczki kciuki mocno zaciśnięte za Was oby te ciepłe miesiące zaowocowały u Was Pieknymi Fasolkami
Buziaki

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam i ja :-)

Jakoś zaspana jestem, ledwo siedzę w pracy :hmm:

Ja jutro z rana lecę na badania, znów wydam kupę kasy. Ale co tam. :yes:

Buziaki i miłego dnia :biggrin2:

Do góry