reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mia witaj. Ja w zabobony nie wierzę i najlepiej się tego twardo trzymać to życie jest lawiejsze :)
Ovitrele bym brała bo tam jest beta hcg, która ma podrasowac twoje ciałko juz od samego początku i ja w to wierzę. Tez zachodziły bez problemu i miałam owu ale może to pomogło :)
Jak tam doktorek, nadal ma wyostrzone poczucie humoru :D

Lamia a prolaktyne chyba powinno się zrobić w 21 dniu cyklu a nie w 8 dpo a nie znam się w 8 dpo nie zrobię bo przypada sobota i dupa ...

Motylek, po co Ty tak wczesnie wyrzucasz kase? Trzreba bylo zaczekac do 10dpo i mialabys pewnosc.

Strawbelka, przytulam!

Bea, ja ostatni post wspominam kiepsko :(

Mia witaj. Ja w zabobony nie wierzę i najlepiej się tego twardo trzymać to życie jest lawiejsze :)
Ovitrele bym brała bo tam jest beta hcg, która ma podrasowac twoje ciałko juz od samego początku i ja w to wierzę. Tez zachodziły bez problemu i miałam owu ale może to pomogło :)
Jak tam doktorek, nadal ma wyostrzone poczucie humoru :D

Też staram się nie zachodzić w głowę, ale moja świadkówa była w ciazy na moim ślubie jak się okazało obumarlej, dostałam okres w dzień ślubu i 1 rocznicę ślubu..i teraz jak wspomniałam świadkowej której dzieciatka mam być świadkiem o staraniach to widziałam zaniepokojenie na jej twarzy.a ovitrelle to 1 zastrzyk tak? Mam rozpisane między 9-11 dniem cyklu - to super że działa na ciałko bo ciałko miałam ostatnio niewydolne:)a doktorek wypoczety szczęśliwy, był w Chinach tym razem, a teraz będzie dużo pracował tylko na początku lipca jedzie na sympozjum.Jak będziecie kiedyś w Nowym Szpitalu w Tarnowie na 2 piętrze jest wystawa jego zdjęć z podróży oczywiście głównie dzieci:) piękna ma pasję.

Arda lekarz mi dał skierowanie wiec zrobiłam czy spadek jest a tak to chyba nie robie poczekam do @ nie chce się nakręcac niepotrzebnie...

reklama
Do góry