reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Martyska ja piłam siemię lniane zawsze rano. Pomagało za żołądek i na trawienie. Być może przy nim leki słabiej się wchlanialy ale lepsze to niż kolejna "chemia". Chyba teraz do niego wrócę przy problemach kupnych :D

Sus twój "relax" juz w drodze :*
Chyba muszę zacząć bo przy tych wszystkich lekach to masakra[emoji53]wczoraj jakas depreche zlapalam ze znowu zajde i znowu się nie uda utrzymac[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczko właśnie próbuje dodzwonić się do Gin żeby umówić się na monitoring ;) chciałabym być już w gronie zaciążonych :( póki co jem Encorton 15mg i wyglądam jakbym obżerała mojego męża, ale w rzyci tam z dodatkowymi kilogramami, w ciąży będę jeszcze grubsza hehe ;)

Karpidlaczku gratulacje! [emoji322] [emoji322] [emoji322]

Buziaki dla Waszystkich

Krapidlaczku gratuluje dzidziolka, skubany urósł :) niech wam się dobrze chowa

Strawbelko, twoja ciąża do łatwych nie należy i możliwe, że takie krwawienia, a może nawet inne ekscesy będą ci towarzyszyły. W takich momentach, kiedy wszystko zaprzecza rzeczywistości trudno pozytywnie patrzeć i wierzyć, że się uda. Tej wiary jednak trzeba się uczyć każdego dnia i dawać szansę dzidziolkom, póki walczą. Wierzę w ciebie dziewczyno i w twoje kropeczki. Tulę cieplutko i trzymam kciuki za was, myślę, że macie dużą szansę we troje żyć i cieszyć się życiem

Taki bebok 4100 to kawał człowieczka, a moja siorka urodziła SN synka (7lat temu co prawda) i ważył 4600 :D wyglądał jakby miał 3 miechy

Nafoczko
4 100 kawał chłopaka .....Ale fajnie .
Przekaż jej gratulacje od nas !!!!

A " relax " od ciebie właśnie przyszedł ..Muszę się nauczyć obsługi i do dzieła .Pewnie będę dzwonić jeszcze z 10 razy w tej sprawie .

Beatko
Clexane ci załatwię .
Pamiętam .

Pozdrowienia dla was wszystkich.

Ja w pracy .
Chodzę na 4 -5 godzin .dziennie .
Wybieram sobie same lekkie zajęcia .
Czas szybciej leci .Czuję się dobrze .
Byle jak tylko wieczorami .Muli mnie wtedy i brzuch jak balon .
W ciągu dnia jest super .
Cyce jak donice wielkie i twarde jak kamienie .Sexu zero .Trochę się boję żeby se tam czego nie uszkodzić hehe Ale mój jakoś to znosi .
Dzielny jest ..Zobaczymy jak długo ..

Właśnie odebrłam kolejne wyniki i mam cmv w uśpieniu chyba, podwyższoną homocysteinę i jeszcze na tsh czekam. Już mi się śmiać tylko chce :D Jestem ciekawa jak sobie z tym poradzi Milewicz. Chyba mnie z gabinetu wyrzuci :D :D

i jak te moje maluszki miały we mnie żyć jak tam obóz koncentracyjny:-( :(

Taki bebok 4100 to kawał człowieczka, a moja siorka urodziła SN synka (7lat temu co prawda) i ważył 4600 :D wyglądał jakby miał 3 miechy
O matko! 4600g to dopiero dzidziol [emoji15] przy moich 50 kilach to taki dzieć rozerwałby mi piczkę wzdłuż i wszerz przy SN [emoji15]

A " relax " od ciebie właśnie przyszedł ..Muszę się nauczyć obsługi i do dzieła .Pewnie będę dzwonić jeszcze z 10 razy w tej sprawie
Detektor?

Mała czarna moja siorka ważyła niecałe 50 jak zaszła w ciąże i przybrała książkowo 12 kg, zresztą zawsze była szczypawką i dalej jest

No co ty, super dzidziol :) taki prawdziwy mamicyc :) słodziak jakich mało, oj będzie łamał serca dziewczynom, choć rzeczywiście na porodówce nie było lekko, bo się klinował, ale dała rade, wtedy mieszkała w Holandii i tak dobrze, ze rodziła w szpitalu

reklama
No co ty, super dzidziol :) taki prawdziwy mamicyc :) słodziak jakich mało, oj będzie łamał serca dziewczynom, choć rzeczywiście na porodówce nie było lekko, bo się klinował, ale dała rade, wtedy mieszkała w Holandii i tak dobrze, ze rodziła w szpitalu
Niee, nie dziecka ;) współczuję jej porodu SN ;) z dzieci to trzeba się cieszyć :)

Do góry