reklama
Lilia, jak u Ciebie? Jak sie czujesz po prostu?
Susana, Ty biegasz dzielnire do pracy?
Strawbelka, u Ciebie cisza z plamieniem?
Bertha, jak mialam tyle pchrerzykow to nawet nie wiadomo, kiedy masz termin @.
Doris, nafoczka, hop hop co tam w tych wirekszych brzuszkach piszczy?
Susana, Ty biegasz dzielnire do pracy?
Strawbelka, u Ciebie cisza z plamieniem?
Bertha, jak mialam tyle pchrerzykow to nawet nie wiadomo, kiedy masz termin @.
Doris, nafoczka, hop hop co tam w tych wirekszych brzuszkach piszczy?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Jestem i witam się z Wami, u mnie nic nowego oprocz stresów ciążowych wiec mało piszę ale czytam na bieżąco. Wczoraj pół dnia Mały znów mniej kopał ale potem.sie rozkręcił. W poniedziałek mam wizytę u gina i mamy ostatecznie ustalić termin Cc, bo wstępnie mam mieć 30 czerwca ( to będzie jakoś 38 tyg i 4 dni)
Buziaki dla Was
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem i witam się z Wami, u mnie nic nowego oprocz stresów ciążowych wiec mało piszę ale czytam na bieżąco. Wczoraj pół dnia Mały znów mniej kopał ale potem.sie rozkręcił. W poniedziałek mam wizytę u gina i mamy ostatecznie ustalić termin Cc, bo wstępnie mam mieć 30 czerwca ( to będzie jakoś 38 tyg i 4 dni)
Buziaki dla Was
Martha czytasz nas jeszcze? Co u Ciebie? Jak się czujesz? Już trochę spokój Cię ogarnął?
Lumia.Aga. Liluli,Arda , Lila ,Bertha, Czarna Mała ja nie muszę mieć pary. Mogę z Wami dziewczyny gromadkę zaciążonych o jednym czasie mieć i będę przeszczęśliwa .
Na ten czas mas schizy sny o opętaniu to pewnie brak seksu i owulacja mi do głowy uderza. Widzę płodny śluz i mogę tylko na męża okiem rzucić
Susana Nie zapomnij o mnie z Clexem
Lumia.Aga. Liluli,Arda , Lila ,Bertha, Czarna Mała ja nie muszę mieć pary. Mogę z Wami dziewczyny gromadkę zaciążonych o jednym czasie mieć i będę przeszczęśliwa .
Na ten czas mas schizy sny o opętaniu to pewnie brak seksu i owulacja mi do głowy uderza. Widzę płodny śluz i mogę tylko na męża okiem rzucić
Susana Nie zapomnij o mnie z Clexem
Avita dzi wychodzisz jak wrocisz od raz dawaj znac co i jak ja bylam dzis na badaniau tsh wczoraj szczepionka nie wiem czy dobre beda wyniki
rece dalej bola oj bardzo... oby to byl objaw dobryten czas tak szybko leci, ze zanim sie nie obejrze bedzieczerwiec a nawet lipiec i czas na starania wsumie po co sie spieszyc trza sie cieszyc wiosna i latem i korzystac
rece dalej bola oj bardzo... oby to byl objaw dobryten czas tak szybko leci, ze zanim sie nie obejrze bedzieczerwiec a nawet lipiec i czas na starania wsumie po co sie spieszyc trza sie cieszyc wiosna i latem i korzystac
Fondie czytałam że brałas jakieś leki a wiem że bierzesz szczepionki, uważaj.... Mi lekarz zabronił brać wszystko oprócz apapu... Wiem że miałam parę dni po mega przeziębienie to Teraflu bo on na bazie apapu był bralam i to pozwolił....No ale tu szczepisz się gdzie indziej to może i inne zasady.. Hmmmm
a widzisz riri to slabo mega ze wczoraj tego nie wiedzialam ja mialam taki bol glowy, że tylko ibuprom pomogl rozumiem, że moglo to oslabic dzialanie szczepionki?
dzis odpuszczam colostrum w sumie na 3 dni tylko biore witaminy z grupy b. Wiesz ja sugerowalam sie moim dzieckiem jak byla szczepionka to mi mowiono, że jak goraczka to podac od razu nurofen dla dzieci i czasem babka mowil że i na noc mozna podac po szczepionece...i badz tu madry czlowieku.
Przypomnij mi gdzie sie szczepilas? i jeszcze mi powiedz po 5 szczepionkach mialas ponad 50% mrl dobrze kojarze? przepraszam ale tutaj tyle nas jest
teraz sie zdolowalamwezme to colostrum dzis jednak niech poreperuje moje limfocytyi juzmnie leb boli od rana znow super....
dzis odpuszczam colostrum w sumie na 3 dni tylko biore witaminy z grupy b. Wiesz ja sugerowalam sie moim dzieckiem jak byla szczepionka to mi mowiono, że jak goraczka to podac od razu nurofen dla dzieci i czasem babka mowil że i na noc mozna podac po szczepionece...i badz tu madry czlowieku.
Przypomnij mi gdzie sie szczepilas? i jeszcze mi powiedz po 5 szczepionkach mialas ponad 50% mrl dobrze kojarze? przepraszam ale tutaj tyle nas jest
teraz sie zdolowalamwezme to colostrum dzis jednak niech poreperuje moje limfocytyi juzmnie leb boli od rana znow super....
Ostatnia edycja:
reklama
Martyska30
Fanka BB :)
W moje urodziny[emoji5]Hej
Buziaki dla Was
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: