reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka na razie idzie dobrze, tak trzymaj!
Nafroczka tak się martwiłam o tą Twoją szyjkę ale widzę, że nie jest tak źle, jesteś już w bezpiecznym czasie.
Strasznie jestem ciekawa jak tam moja szyjka bo pessar już dwa tyg. siedzi. W sobotę mam usg 4D więc może uda się i szyjkę skontrolować choć jadę w nowe miejsce na to usg bo Dubrawski nie ma takiego sprzętu.

reklama
A ja znow cos zaczynam plamic. Jakis dziwny kolor znow. Losisiowy, czy bezowo rozowy.
Mam juz tego dosc i cos mi sie wydaje ze moja beta juz leci w dol.
Cyce mnie nie bolaly, ale caly czas mialam pod pacha cos bolacego, zawsze przed okresem tak mialam i teraz tez. Dzis od rana juz nic mnie nie boli. Mam zle przeczucia.

Witam dziewczynki- ja spełniona i zadowolona :) seksik był i rano poprawka :) Teraz czekać na testowanie ,ale nie nastawiam się za bardzo. 8 dpo sprawdzam prl i tsh.
bertha- przykro mi .
Miłego słonecznego dnia wszystkim.

Witam się i ja, tzn. byłam cały czas ale wolałam nic nie pisac głupiego i odpoczac :)

Nafroczka tak się martwiłam o tą Twoją szyjkę ale widzę, że nie jest tak źle, jesteś już w bezpiecznym czasie.
Agnieszka bardzo dziękuję! Ja też trochę lżej oddycham :) Szyjkę sprawdź ale widzisz nawet przy 11mm potrafi trzymać a nawet podnieść się. Gdyby nawet się okazało ze pessar coś się osunal to na lipcowkach po prostu dziewczynie podnieśli wyżej. Gorzej ze szwem bo może rozerwać szyjkę. Całuski dla was!

Doris ty schizujesz bo Olis mało fika a ja.. walczę raz ze zgaga, raz z zaparciami. Wczoraj już myślałam że urodzenia :( kuzwa jedno przejdzie to coś innego się pojawi. Ja juz na to cuda robie ale czytałam ze progesteron tak wpływa a ja przecież spowrotem biorę.

Beata jak będziesz mieć szczęście to zmazy senne w ciąży są bardzo przyjemne :D

Sus a mi wciąż szkoda ze ty tak daleko od nas :*
Strawbelko uszy do góry, dopiero wczoraj robiłaś betę.

Całuski dla reszty i kopniak od Wikusia ;p

Ostatnia edycja:
Lamia bo robiłam dziś a dziś jest 6 dpo
Prolaktyny nie robiłam bo brałam Bromka jestem dziś u gina po skierowanie na nią i zbadać sobie progesteron mój wynik dzisiejszy bety to 0,844

ja wam powiem tak-nie dajmy sie zwariowac!!!
riri fajki i alkohol tez na pewno nie pomogly w szczepionce:) tak samo z metylowymi ktorych nikt nie zapisuje a na kazdej stronie o mthfr jest takie info, ze powinny byc. To samo homocysteina ja nie robilam na czczo a w diagnostyce 15h bez jedzenia ..dalej colostrum daje je janoszowa na nk, dubrawski ponoc na mrl wzrost a malina powiedzial, że woda swiecona zyjmy tak zeby nie zwariowac wzielam juz ta tabletke czasu nie cofne rece bola swedza szczypia cos sie dzieje:)

reklama
Witam dziewczyny po weekendzie majowym, obysmy wszystkie tak pięknie kwitly jak ten cudny maj :)ja się doczekałam wkoncu wizyty,3 miesiące po poronieniu i 1 mc po laparo moje "wnętrze" jest piękne i gotowe do działania, ale głowa jeszcze nie gotowa ani moja ani jak się okazało męża..poczekamy jeszcze cykl góra 2, i mamy zacząć od lamette i ovitrelle, myślicie że mi to potrzebne jak zachodzilam w naturalnym cyklu??jakie macie doświadczenia z lekami na stymulacje?i jeszcze jedno będę matka chrzestna za ok 1,5-2 mce, ciąża (ewentualną) i chrzest?zabobony?

Ostatnia edycja:
Do góry