reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana a Ty bierzesz b6 i b12 metylowe?
Chyba musze w sobote z rana zrobic te mutacje, bo juz jestem po 3 sniadaniach i 2 obiadach i dalej mi sie chce jesc, wiec lekki posilek to nie bedzie:(
Susana Ty tez tyle jesz???
Ja jem juz jak prosiak i az sie boje co to bedzie:(

reklama
Dzień dobry po weekendzie ;)
Ledwo żyję, ja dziękuję za takie "wolne", jestem bardziej zmęczona po tym weekendzie niż przed [emoji39]
Strawbelka ja jechałam do Łodzi na badania genetyczne na 16...jakbym miała być na czczo to bym umarła w samochodzie [emoji1] rano zjadłam śniadanie, szybki i obiad i pączki po drodze hehe nie trzeba być na czczo do badań genetycznych [emoji6]

Beatku witam ponownie, masz tu kwiatuńcie dla Ciebie [emoji253]

Nafoczka, Doris, Agnieszka mam nadzieję, że żadnych dolegliwości brzuszkowych nie macie i wieje u Was nudą [emoji6]

Susana a Ty bierzesz b6 i b12 metylowe?
Chyba musze w sobote z rana zrobic te mutacje, bo juz jestem po 3 sniadaniach i 2 obiadach i dalej mi sie chce jesc, wiec lekki posilek to nie bedzie:(
Susana Ty tez tyle jesz???
Ja jem juz jak prosiak i az sie boje co to bedzie:(
Można powiedzieć że nie jem tylko żre .Dzisiaj zjadłam już na śniadanie 4 połówki bółki z almette .Potem dwa razy jadłam zupę botwinową .Już zaraz będzie 2 danie ryba z ziemniakami i kiszoną kapustą .
A do wieczora jeszcze daleko ......
Też jem jem i jem

Metyle biorę tak jak ci pisałam
B6 i B 12 po jeden raz dziennie plus metyl kwas plus zwykły kwas 15 mg

Lamia

Lamia
Ja zawsze miałam minimalnie śluzu i zachodziłam
Gorsza sprawa z mężem .
Nie ma spermy , nie ma ciąży .
Wiem że jest trudno wyciągnąć do " barana " rękę ale owulacja ważniejsza .:yes:..Może jakoś go uwiedziesz - potem możesz się znowu nie odzywać hehe ...Szkoda cyklu .
A pozatym nie siedż w krzakach tylko pisz tu bo się wsxystkie gdzieś pochowały ....!!!#
Ty susana zawsze mnie potrafisz rozweselić :) ale nic straconego , M pisze smsy z przeprosinami więc szansa jest że mi dziś "foremkę zaleje''
Nadzieja we mnie rośnie po twoim wpisie i jeszcze zajrzałam do starego kalendarzyka i się okazało że w ostatniej ciąży kiedy zaszłam też nie miałam płodnego! :) (dobrze że wszystko pisałam!!)
Więc wypachniam dziś pitynkę i do dzieła:yes:

A ja klikam odśwież na stronce diagnostyki i sie doczekać wyniku nie mogę :)

Aptt i fibrynogen w normie, aczkolwiek aptt w dolnej granicy. 26,51, a norma od 25,9.

Bety wciaz brak...

reklama
Do góry