reklama
G
Gość
Gość
9 dpt-79,23Strawbelka!! Ale czadowa beta!! przypomnij poprzednie bety i daty kiedy robiłaś
A ja wciaz nie mam wyniku.
11dpt-173,49
13dpt-461,63
16dpt-1816,09
20dpt-7335,62
Na to liczę i dlatego jeszcze tu zaglądam lubię was podczytywać, bo mogę się oderwać od siebie, pośmiać się z wami, usłyszeć, że kolejnej z was się udało. Słucham o lekach, o wynikach, o tym co się u was dzieje i wyciągam z tego coś dla siebie. Czasem się nad sobą użalam i jestem cholernie niecierpliwa, ale najbardziej czekam, żeby usłyszeć, że kolejna z was jest w ciąży, bo każdy nowy dzidziuś jest nadzieją dla mnie i dla mojego M. Codziennie wraca z pracy i pyta co u was? Stałyście się częścią naszej rodziny i naprawdę cieszymy się razem z wami
G
Gość
Gość
Bertha gdzie Twoj wynik? Moze zadzwon tam...
bertha
Fanka BB :)
Dzwoniłam do punktu pobrań godzinę temu, ale nie potrafiła mi powiedzieć o której bedą wyniki bo oni wysyłają je do laboratorium....
Zapomniałam zapytać czy laboratorium jest całodobowe, czy np juz zamknęli i wyniki bedą jutro :/ ale jestem zła...
Zapomniałam zapytać czy laboratorium jest całodobowe, czy np juz zamknęli i wyniki bedą jutro :/ ale jestem zła...
G
Gość
Gość
Lo retymoze jeszcze zrobia dzis.Dzwoniłam do punktu pobrań godzinę temu, ale nie potrafiła mi powiedzieć o której bedą wyniki bo oni wysyłają je do laboratorium....
Nafoczka a Ty gdzie sie chowasz?
Doris co robisz ze Cie nie ma?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
G
Gość
Gość
Bertha przykro miJest wynik. <0.1...
Czyli facelle potrafią sie mylić.
Buuu, szkoda.... Czekam do @, moze jeszcze nie przyjdzie
Kurcze tak czekalam na ta Twoja betke, bylam pewna ze Ci sie udalo.
A jest szansa ze za wczesnie zrobilas?
reklama
Podziel się: