reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha
Trzymam kciuki za betę .

Strawbelka
Jedziesz na te badania ???
Mutacja nie musi być na czczo .
Ale b12 i homocysteina powinna być na czczo .A to są też bardzo ważne badania .Ja np b12 miałam przed braniem witamin poniżej normy .

reklama
To tak jak z tsh wszędzie mówią ze na czczo a moja endo mówi ze nie trzeba i bądź tu mądry nie wiem ja robiłam homocysteine po jedzeniu. Wszystko co do mutacji dowiem się 16 astego u genetyka.
Odnośnie witaminy B nie robiłam ale miałam zlecone witaminę D od endo tez nie musiałam być na czczo wiec Strawbelka żebym ci nie zamieszania. Ja zawsze robie jak lekarz każe. Najwyżej dziś zrób mutacje a jutro resztę z rana.
Susana jak się czujesz ?mówiłaś juz synom ?
W lodzi świeci słoneczko :)

Bertha, rozumiem, czekamy na wynik betku i wszystko bedzie jasne :) u mnie tez ostatnio byl cyrk kreskowy - w sobote cien po przepisowych 5 minutavh, w niedziele nic, a potem dziwna beta : /

To tak jak z tsh wszędzie mówią ze na czczo a moja endo mówi ze nie trzeba i bądź tu mądry nie wiem ja robiłam homocysteine po jedzeniu. Wszystko co do mutacji dowiem się 16 astego u genetyka.
Odnośnie witaminy B nie robiłam ale miałam zlecone witaminę D od endo tez nie musiałam być na czczo wiec Strawbelka żebym ci nie zamieszania. Ja zawsze robie jak lekarz każe. Najwyżej dziś zrób mutacje a jutro resztę z rana.
Susana jak się czujesz ?mówiłaś juz synom ?
W lodzi świeci słoneczko :)
Życzę powodzenia u genetyka...ja byłam u 2 już i niewiele wiem...mam heterozygote A metylowych nie kazali brać i tylko jeden kazał 15 zwykłego...A byłam u genetykow podobno bardzo dobrych....stwierdzili ze to moda przyszła na ta mutacje i jest ona Nowa i niewiele o niej wiadomo. ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, ja tak miałam przy ostatniej ciąży, najpierw 3 testy do @ i bielusieńkie, potem zachorowałam i antybiotyk, a po ponad tygodniu @ nie było i zrobiłam test od niechcenia i była kreska. Masz jeszcze czas. Jak była póżna owu, to nawet bety może jeszcze nie być, jak to mówie, póki nie ma @ jest nadzieja !!! i tego się trzymaj :)

Strawbelka, mutacje w diagnostyce kazali mi robic na czczo, a jak chciałam homocysteinę zrobić to pani powiedziała, że 15 h bez jedzenia, wiec nie robiłam. Zobaczę co powie milewicz

Witam dziewczynki . Ja w krzaczorach siedzę, dziś powinna być owulacja a ja zero śluzu płodnego :( i do tego z baranem się pokłóciłam :( Szkoda gadać !!
I cykl stracony:growl:
bertha kciuki zaciśnięte.
Pozdrawiam resztę dziewczyn.
A i Doris o takim wózku marzę:sorry:

Cześć Kochane,

nadrobiłam posty, ale wybaczcie, że na wszystkie nie odpowiem, bo jestem tu od niedawna i boję się, że pomylę nicki.
Trzymam kciuki za Berthę, oby były te dwie kreski, ja też je widziałam. :-)
My z mężem co chwilę odkładamy starania,. Pomimo, że lekarz daje zielone światło, to mam cykora. I tak jak któraś już to napisała, jest więcej radości z seksu, bo nie jest na zawołania\e, bo trzeba, bo można...
Nie wiem czy spróbujemy po wakacjach, mój mąż wyjeżdża teraz w delegację, będzie zjeżdżał co dwa tygodnie do domu, więc znów nijak to pasuje. W sierpniu mamy badania genetyczne kariotypów, to może po tych badaniach.
Cały czas siedzi we mnie myśl, że jeszcze nie wszystko zbadane, że nie wiem na 100% co nam krzyżowało plany. Ze tarczyca pod kontrolą, że niby zespołu antyfosfolipidowego nie ma, a ANA3 dodatnie, antykoagulant dodatni...

Doris - piękna bryka :-)

Całusy dla Was wszystkich i witam się z Nafoczką i Beatą - bo my się jeszcze nie znamy :-)

Lamia
Witam dziewczynki . Ja w krzaczorach siedzę, dziś powinna być owulacja a ja zero śluzu płodnego :( i do tego z baranem się pokłóciłam :( Szkoda gadać !!
I cykl stracony:growl:
bertha kciuki zaciśnięte.
Pozdrawiam resztę dziewczyn.
A i Doris o takim wózku marzę:sorry:
Lamia
Ja zawsze miałam minimalnie śluzu i zachodziłam
Gorsza sprawa z mężem .
Nie ma spermy , nie ma ciąży .
Wiem że jest trudno wyciągnąć do " barana " rękę ale owulacja ważniejsza .:yes:..Może jakoś go uwiedziesz - potem możesz się znowu nie odzywać hehe ...Szkoda cyklu .
A pozatym nie siedż w krzakach tylko pisz tu bo się wsxystkie gdzieś pochowały ....!!!#

reklama
Do góry