Nie chce się wymadrzac ani głupot pisać ale kto Ci Strawbelka zinterpretuje wynik skoro i tak bierzesz metyl? Zrób mutacje jak masz jakiś wyrzut witamin z grupy b12 to i tak za 3 tyg wiele nie zdziałasz a nadal nie dowiesz się jaka masz mutacje i tak musisz metyl brać jak nie znasz swojej mutacji. Przy formachmetylowych chyba nie dużo się dowiesz co wskazuje np. Za duża ilość Wit b12 czy b6 przestaniesz je brać ? Ja bym się bała nie znajac wyniku mutacji. To takie leczenie "po lebkach" nie wiem ale ja się sparzylam na leczeniu takim. Ja bym zrobiła na twoim miejscu homocysteinę i mutacje a dalej zarzywala metyl. Chyba, że ktoś ci super zinterpretuje bo jak nie to znów się zacznie jak każdy będzie co innego pisać.
Widzisz jerzakowa jest super jeśli chodzi o mutacje a jak poczytasz forum od początku zobaczysz że nie zlecala metyli...nie wiem jak teraz, ja mam homocysteinę w normie i mutacje na którą nie musze brać metyli i mam zwykła dawkę b6 i b12 brać ...nie wiem czy jest wyrzut tych witamin jak masz metyle.
Chyba ze głupoty pisze to mnie poprawcie.natemat mutacji wszędzie piszą co innego.... każda ma inne zdanie a mało kto daje formę metylowa.
Kiedys któraś pisała po co czytam forum od początku a taka prawda że ta kopalnia wiedzy pokazuje nie tylko kiedy jakie badania ale daje światło na lekarzy ich leczenie i opinie i uważam że dużo wiecej się można dowiedzieć ....
Pozdrawiam z drogi do łodzi
Wyrzut b6 i b12 może być też w przypadku nie posiadania mutacji
Widzisz jerzakowa jest super jeśli chodzi o mutacje a jak poczytasz forum od początku zobaczysz że nie zlecala metyli...nie wiem jak teraz, ja mam homocysteinę w normie i mutacje na którą nie musze brać metyli i mam zwykła dawkę b6 i b12 brać ...nie wiem czy jest wyrzut tych witamin jak masz metyle.
Chyba ze głupoty pisze to mnie poprawcie.natemat mutacji wszędzie piszą co innego.... każda ma inne zdanie a mało kto daje formę metylowa.
Kiedys któraś pisała po co czytam forum od początku a taka prawda że ta kopalnia wiedzy pokazuje nie tylko kiedy jakie badania ale daje światło na lekarzy ich leczenie i opinie i uważam że dużo wiecej się można dowiedzieć ....
Pozdrawiam z drogi do łodzi
Wyrzut b6 i b12 może być też w przypadku nie posiadania mutacji