reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka, nie odstawiaj, ewentualnie zmniejsz B6 jak się obawiasz.

A ja wam dziewczyny zazdroszczę ciąż i dzieci. Każdego dnia próbuję żyć normalnie i wszystkim się cieszyć, ale wieczorami zawsze jest ciężko. Kurcze, tak się cieszę, że Bertha jest w ciąży :laugh2: i to tak jakbym sama była, a za chwile robi mi się przykro bo wiem, że mogę dziecka nie mieć. Przepraszam, że smęcę :sad:

Destino, trzymam mocno kciuki za ciebie! :*

reklama
Ja robilam APTT i fibrynogen. Jeszcze tam jakies byly skladowe do tej krzepliwosci, ale te 2 chyba najwazniejsze sa. Dopytaj w labie
Witam się wieczornie .
Ja się trochę wyluzowałam .
Byłam na komedii w teatrze z mężem .
Robiłam zastrzyk z clexane w kiblu na przerwie .ehh

Strawbelka
Bertha
Zrobienie badań na krzepliwość ??
Można zrobić dla pewności ale nie koniecznie one coś wniosą .
Ja mam bez clexanu oczywiście wszystkie krzepliwości świata przebadane .
Wychodzą idealnie ......a mam leydena i bez clexane wiadomo że się nie uda .
Reasumując .
Nawet przy dobrych badaniach porozmawiać z innym ginekologiem ...może da clexan na wszelki wypadek .

Martyska
Coś może pomyliłam ale wywnioskowałam z postu twojego że ty też masz test pozytywny ???

Strawbelka
Chyba najlepiej zbadać homocysteinę i witaminę B 12 .Wyniki w ten sam dzień .Będziesz miała jakąś światłość .
Ja biorę B 12 × 1
B 6 × 1

Susana a homocysteine i b12 robi sie na czczo??? Czy nie trzeba???
Można też kwas foliowy zbadać. Jak będzie dużo powyżej normy to może na A1298C homo wskazywac. Wtedy napewno metyle :-)
No tak Sus ma rację, trzeba na czczo, b12 nawet 8h.
Przepraszam za mozliwe wprowadzenie w błąd. Mam nadzieję, że doczytasz edycję. :-(

Z tym progesteronem jest chyba ok, bo objawów za niskiego nie mam a owu mam napewno i straszne PMS jak progesteron spada :-/

Ostatnia edycja:
Strawbelka
Ja robiłam na czczo .
Można też po południu ale trzeba 6 godzin nie jeść ....tak mi w labie mówiły .
Raczej nie wytrzymasz ...

Bertha
Ja mam termin na 8 grudnia .
Równo rok temu miałam termin na 6 grudnia 2015 ....w poronionej ciąży ....

Witam się wieczornie .
Ja się trochę wyluzowałam .
Byłam na komedii w teatrze z mężem .
Robiłam zastrzyk z clexane w kiblu na przerwie .ehh

Strawbelka
Bertha
Zrobienie badań na krzepliwość ??
Można zrobić dla pewności ale nie koniecznie one coś wniosą .
Ja mam bez clexanu oczywiście wszystkie krzepliwości świata przebadane .
Wychodzą idealnie ......a mam leydena i bez clexane wiadomo że się nie uda .
Reasumując .
Nawet przy dobrych badaniach porozmawiać z innym ginekologiem ...może da clexan na wszelki wypadek .

Drugi gin na pewno mi da bo juz mi mówił drugi i trzeci gin ze po pozytywnym clexane. Ale nie wiem czy mowić mojemu głównemu ginowi ze bede brała clexane...?

reklama
Do góry