reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka jak Ty mozesz wytrzymac w tym lozku:( ja juz troche oszukuje, ale maz zaraz mi przypomina i mowi jak do psa "lezec"
Mam nadzieje ze w srodku juz tam wszystko dobrze i lekarz pozwoli mi chodzic, tak bym chciala isc na jakis spacer.

reklama
Dzien dobry dziewczynki!!

Dzisiaj leniwy dzien. Wczoraj byłam na długaśnym spacerze, w sumie 11 km przeszliśmy, 15tys kroków :) potem kłuło mnie z lewej w podbrzuszu. 24dc

Miłego leniuchowania!!

Ostatnia edycja:
Nafoczka do Goleszowa to ja mam jakies 10km [emoji6]czesto tam jezdzisz?

Strawbelka ja jak musialam lezec kiedys to sobie scrable kupilam i gralam z moim T.zeby czas jakos lecial [emoji13]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze nie pisałam wam, ale siknelam sobie dzisiaj i jedna kreska. Ale mam wrażenie ze cos sie tam zaczyna delikatnie zbierać w miejscu gdzie ma sie druga pojawić... Ale nie wiem czy to nie moja wyobraźnia. Na zdjęciu nie bardzo widać..

Nafoczka do Goleszowa to ja mam jakies 10km [emoji6]czesto tam jeździsz

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tak raz do roku ale w tym to bym chciała żeby Goleszow przyjechał do nas :)

Strawbelko ja tak całkiem nie leżę. Po pierwsze lekarz zalecał małe spacery, po drugie tesciowa zastrajkowala wiec musze kuchnie ogarnąć a po trzecie dziećmi musze się odrobinę zająć i tym co jest i tym co będzie :D (oczywiście pkt 2 najbardziej mnie wkurza) ;)

Bertha kciukam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Robilas facelle z Rossmana?

Bartha
Wstawiaj zdjęcie .
Ja jestem specjalistka od testów .
Wypatrzę choćby najmniejszy cień cienia .:szok:

No i obudziły/ pobudzily się dziewczyny :D dawać tu trochę adrenaliny, trawki na łące jeszcze nie ma :D

DORIS pozdrawia, odpoczywa w domu letniskowym bez zasięgu ;p

reklama
Cześć :)
widzę, że ruch na nowo
Beatka super że już przegrody nie ma i seksy niedługo :D
Susana gratuluję dalszych dobrych wiadomości i oby trwały przez kolejne miesiące
bertha pokaż ten test
Nafoczka to Ty tak leżysz, a nie leżysz :), a męża nie kuś bo biedny pewnie usycha :D
Strawbelka kiedy masz lekarza?
Arda może trzeba wierzyć w niemożliwe, może i do Was szczęście sie uśmiechnie
Liluli to do mojego domu rodzinnego masz jakieś 20 km , jesteśmy "sąsiadkami"
Doris super fura na wypasie
całej reszcie której nie wymieniłam :*
Ja jeszcze plamię, ale już delikatnie i zastanawiam się kiedy przyjedzie prawdziwa @ i co bym nie miała zbyt kolorowo to chyba mam zapalenie ucha :/ i dziś leżę z wetkniętym w ucho wacikiem z naparem z cebuli , wali jak w murzyńskiej chałupie i łeb do tego pęka...

Do góry