G
Gość
Gość
Kwuatuszek w tym acc optima jest acetylocysteina.
Doris zlozylas wozek? Pochwal sie
Doris zlozylas wozek? Pochwal sie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MartyskaDziewczyny odebrałam wyniki nasienia mojego męża i wszystko ok poza ilością Na 1 ml troszkę poniżej normy i lepkosc 2 plusy...ale duza żywotność i ruchliwość...coś wiecie co to może oznaczać? Dziś 12 dc i zdecydowaliśmy się starać ale teraz nie wiem [emoji53]i niby coś cytologia wyszła nie tak i mam brać macmirorr ale lekarz powiedZial ze nie ma przeciwskazan do starań...<br /><br />Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
To jesteśmy dwie! Ja od 3 dni biorę bromergon ,też mam wysoką prolaktynę norma do 496 ja mam ponad 700.Chciałam ostatni cykl mimo wszystko spróbować bez leku -owu była ,przytulanki codziennie i test pozytywny ,beta też i co ? Biochemiczna!! Myślę że prolaktyna zawiniła i od tego cyklu biorę codziennie na noc i 8 dpo będę sprawdzać czy spada. A i tsh miałam koło 1 i też mi skoczyło do 3!!!
Strawbelka nie strasz! Leż i się nie ruszaj.
Do tej pory 5 prób i 5 ciąż....więc myślałam ze wyniki będą super a tu jednak coś nie do końca idealnie....[emoji53]Martyska
Nic a nic nie znam się na rodzajach spermy ......Ani na lepkości .hehe
Przepraszam ale jakoś tak mnie to rozbawiło a przecież to poważny temat ....
Myślę że dużo zależy też od twojego śluzu w takim przypadku .A najważniejsze że są szybkie " kamikadze "
Dziewczyny odebrałam wyniki nasienia mojego męża i wszystko ok poza ilością Na 1 ml troszkę poniżej normy i lepkosc 2 plusy...ale duza żywotność i ruchliwość...coś wiecie co to może oznaczać? Dziś 12 dc i zdecydowaliśmy się starać ale teraz nie wiem [emoji53]i niby coś cytologia wyszła nie tak i mam brać macmirorr ale lekarz powiedZial ze nie ma przeciwskazan do starań...<br /><br />Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom