reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Madzik, mam prolaktynę prawie 30 a tsh skoczyło znowu na ponad 4. Będę dziś u gin to poproszę o coś na owulację. A nie wiem co z tarczycą. Było wszystko ok, bo już spadło do 1. Mam mętlik w głowie. Nie mogę tak po prostu sobie próbować, bo musze jak najszybciej wrócic do hormonów. Mam mega doła

Strawbelcia spróbuj wrócic do dupka i może potrzymaj go przez tydzień. Nie jestem lekarzem, nie znam się, to tylko propozycja. Tak bardzo bym chciała, aby ci się udało
To jesteśmy dwie! Ja od 3 dni biorę bromergon ,też mam wysoką prolaktynę norma do 496 ja mam ponad 700.Chciałam ostatni cykl mimo wszystko spróbować bez leku -owu była ,przytulanki codziennie i test pozytywny ,beta też i co ? Biochemiczna!! Myślę że prolaktyna zawiniła i od tego cyklu biorę codziennie na noc i 8 dpo będę sprawdzać czy spada. A i tsh miałam koło 1 i też mi skoczyło do 3!!! :(
Strawbelka nie strasz! Leż i się nie ruszaj.

reklama
Strawbelka jak pojedziesz na IP to cie zostawia bankowo w szpitalu wiec jeśli możesz jechac na IP do szpitala gdzie twój gin pracuje bym jechała do zwykłego szpitala bym nie jechała lezala i zbadał betę chyba że się pogorszy to wtedy dopiero na IP a tak słuchałam gina i lezala

Hej dziewczyny byłam dziś u reumatologa w Bydgoszczy dostałam na ana1 APTT i inne badania jutro musze na nowo tam jechać bo nie zdążyłam pobrać krwi pielęgniarka mi zabrała skierowanie na badania i mówiła ze mam być jutro do 9 by wyniki mieć na 19 maja na ponowna wizytę
A jak u was mija dzień?

Hej dziewczyny byłam dziś u reumatologa w Bydgoszczy dostałam na ana1 APTT i inne badania jutro musze na nowo tam jechać bo nie zdążyłam pobrać krwi pielęgniarka mi zabrała skierowanie na badania i mówiła ze mam być jutro do 9 by wyniki mieć na 19 maja na ponowna wizytę
A jak u was mija dzień?
Motylek poczytaj sobie wszystkie posty, to bedziesz wiedziala jak nam mija dzien.
Po co Ci mamy pisac jak i tak nas nie czytasz.

Magda 82 ale tam w ulotce acc optima nie ma nic o uszczelnianiu naczyn krwionosnych.
Na moim jest napisane, ze to na latwiejsze odkrztuszanie wydzieliny z oskrzeli czy tam pluc.
To napewno to?

Strawbelka a jak pisałaś o tych plamieniach do lekarza to on nie prosił cie żebyś przyjechała? Żeby Cię zbadać? Czy wszystko jest w porządku? Strawbelka no ciężki orzech do zgryzienia bo w szpitalu połoza cie a w domu też możesz leżeć chybaze będziesz miała lepszy komfort psychiczny jak cie połoza w szpitalu.. Ja pamiętam jak miałam torbiel w drugiej ciąży to kazał leżeć... Oszczędzać się.. A z leków miałam tylko lutke nic specjalnego.. strawbelka a który to tc?

Strawbelka a jak pisałaś o tych plamieniach do lekarza to on nie prosił cie żebyś przyjechała? Żeby Cię zbadać? Czy wszystko jest w porządku? Strawbelka no ciężki orzech do zgryzienia bo w szpitalu połoza cie a w domu też możesz leżeć chybaze będziesz miała lepszy komfort psychiczny jak cie połoza w szpitalu.. Ja pamiętam jak miałam torbiel w drugiej ciąży to kazał leżeć... Oszczędzać się.. A z leków miałam tylko lutke nic specjalnego.. strawbelka a który to tc?
Riri, 3t6d.
Lekarz kazal lezec w domu i obserwowac bo mowi ze jak zaczna mi tam grzebac to moga tylko pogorszyc, a na tym etapie nic wiecej w szpitalu nie zrobia co moge zrobic w domu.
Mowil ze jakby bardzobsie nasililo to wtedy do szpitala mozna pojechac.

reklama
To słuchaj lekarza Strawbelko i leż w łóżku..
A nie masz bóli?i wiem że to trudne ale postaraj się wyłączyc psychicznie... Żeby nie stresować się dodatkowo;( trzymam kciuki!!!!

Do góry