reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wiecie ze mam racje.
Wierzylam w ten trzeci zarodek. Bylam pewna na 100% ze przezyje i po niego wrocimy. I co? Wiara nie pomogla...
Ile razy bede podchodzic do in vitro, za chwile sie konczy refundacja lekow. In vitro teraz z lekami 15 tys. I co tak co 2 miesiace mam szykowac tyle kasy, toz to bogaczem trzeba byc!

Wiem,że jest cieżko kiedy znaki na niebie świadczą ,że jest po wszystkim. Wierzysz w cuda kobieto?? Nie? Bo co niektóre z nas tak!! Wiem,że to przesrana sprawa bo u Ciebie to nie tylko jest sprawa zajdę czy nie tylko to kosztuje kupe kasy i strasznie Ci współczuję tej rozterki. Może 1 razem się nie uda ale kolejnym już na pewno może wtedy będziesz bardziej wierzyć?!

bo jak mi się trafi jakaś ciapata, albo Irlandka to umarł w butach,

Ciapata :p Słuchaj jak masz zły angielski to po prostu zapytaj everythig is good a ona powie good i więcej informacji Ci nie trzeba :p. Ja do Dublina jeżdziłam na usuwanie tatoo ponad 220 km w jedną strone ;)

Ps Teczowa trafilas jak lysy warkoczem o parapet :-D tak jestem WIELKA ;-)

To samo miałam napisać :p I lowe u Nafoczka za Twoje poczucie humoru

swoją drogą to dziwne, że ludziom na wsi rozdają jabłka i marchewki, a w mieście nie

Mój mąż jak zaczęłam kaprysić ,że mogliby gruszki rozdawać bo jabłka mi zbrzydły choć uwielbiam to on mówi ,że jakby rozdawali mięso to też nie pogardziłby ;)

Motylek, nikt Cię nie unika, ale zadajesz pytania retoryczne, na które odpowiedzi masz na forum.

No tak na pytanie co u Was piszemy co każda czuje, myśli czy co robiła lub zamierza to o co foch??

Susana, gratulacje!

Strawbelka, nire swiruj!!!!
arda nie bedziesz miec zabezpoeczonego organizmu nie wiesz czy szczepionka podziala bo nie wiwsz jaie masz wyniki. pytalam dzis jaka roznica miedzy ivig, szczepionki i intralipid.
intralipid to tzw woda swiecona :)
szczepionki maja za zadanie pobudzic organizm do naturalnego pozbycia sie jakby problemu
ivig-daje gotowe imminoglobuliny na wszystko nietylko na poronienia, lecEnie np. po chemioterapii czy przyhiv ale krotkotrwale i jak nie podasz nie dostaniesz a szczeponka sama odbuduje twoj organizm czesto tzreba zobaczyc czy zadziala seria (3szczepionki)czy or. gotowy jesli zajdziesz to jeszcze z immunologia nieuporzadkoqana czyli jesli spowoduje wade to zaden lek ani szczepioka ani intralipod ci nie pomoze. ale noe masz badan co jest najwazniejsze bo nie wiesz czy ich potrzebuesz..
avita masz blond wlosy za ucho ? mialas buty coemne takie polbuty z zapieciem twoj maz sieszial obok z teczka granatowa ?
sorki za bledy my dalej w drodze jak dojade porzadnie napisze co i jak

arda nie bedziesz miec zabezpoeczonego organizmu nie wiesz czy szczepionka podziala bo nie wiwsz jaie masz wyniki. pytalam dzis jaka roznica miedzy ivig, szczepionki i intralipid.
szczepionki maja za zadanie pobudzic organizm do naturalnego pozbycia sie jakby problemu
ivig-daje gotowe imminoglobuliny na wszystko nietylko na poronienia, lecEnie np. po chemioterapii czy przyhiv ale krotkotrwale i jak nie podasz nie dostaniesz a szczeponka sama odbuduje twoj organizm czesto tzreba zobaczyc czy zadziala seria (3szczepionki)czy or. gotowy jesli zajdziesz to jeszcze z immunologia nieuporzadkoqana czyli jesli spowoduje wade to zaden lek ani szczepioka ani intralipod ci nie pomoze. ale noe masz badan co jest najwazniejsze bo nie wiesz czy ich potrzebuesz..
avita masz blond wlosy za ucho ? mialas buty coemne takie polbuty z zapieciem twoj maz sieszial obok z teczka granatowa ?

Blond to mam ale nie za ucho a teczke miał fioletową Tak jak Ci pisałam!
Przecież intralipid tu dużo dziewczyn bierze i pomaga a malina powiedział, że to nie działa niby??

Takie pierdo....e ze intralipid to woda swiecona!!!
Ta " woda swiecona" jak widac komus pomaga.
Mam kolezanke ktora jest w ciazy i jej intralipid pomogl!!!
Sluchac takiego pieprzenia nie moge!!!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mowie co powiedzial, mowil ze klinikach nie plodnosci podaja i nie wiadomo czy by mi pomogl :)
avita a gdzies siedziala ? A WIDZIALAS przy wieszakach taka dzioche w bialej blizce w paski w rozpuszczonych wlosach w takich spodniach rurkach w kolorze fuksja/ bordoco nerwowo wertowala badania?

Do góry