A wiesz że zwracałam uwage na te kciuki no ale nie dojrzałam ich
A Ty też z tego samego rocznika?
chyba jesstem o kilka wiosen mlodsza ;-)
U mnie wiek chrystusowy w tym roku
Liluli
A mnie sie wydaje, ze miala byc mieta ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz że zwracałam uwage na te kciuki no ale nie dojrzałam ich
A Ty też z tego samego rocznika?
chyba jesstem o kilka wiosen mlodsza ;-)
U mnie wiek chrystusowy w tym roku
Liluli
A mnie sie wydaje, ze miala byc mieta ;-)
Wiecie ze mam racje.
Wierzylam w ten trzeci zarodek. Bylam pewna na 100% ze przezyje i po niego wrocimy. I co? Wiara nie pomogla...
Ile razy bede podchodzic do in vitro, za chwile sie konczy refundacja lekow. In vitro teraz z lekami 15 tys. I co tak co 2 miesiace mam szykowac tyle kasy, toz to bogaczem trzeba byc!
bo jak mi się trafi jakaś ciapata, albo Irlandka to umarł w butach,
Ps Teczowa trafilas jak lysy warkoczem o parapet tak jestem WIELKA ;-)
swoją drogą to dziwne, że ludziom na wsi rozdają jabłka i marchewki, a w mieście nie
Motylek, nikt Cię nie unika, ale zadajesz pytania retoryczne, na które odpowiedzi masz na forum.
arda nie bedziesz miec zabezpoeczonego organizmu nie wiesz czy szczepionka podziala bo nie wiwsz jaie masz wyniki. pytalam dzis jaka roznica miedzy ivig, szczepionki i intralipid.Susana, gratulacje!
Strawbelka, nire swiruj!!!!
arda nie bedziesz miec zabezpoeczonego organizmu nie wiesz czy szczepionka podziala bo nie wiwsz jaie masz wyniki. pytalam dzis jaka roznica miedzy ivig, szczepionki i intralipid.
intralipid to tzw woda swiecona
szczepionki maja za zadanie pobudzic organizm do naturalnego pozbycia sie jakby problemu
ivig-daje gotowe imminoglobuliny na wszystko nietylko na poronienia, lecEnie np. po chemioterapii czy przyhiv ale krotkotrwale i jak nie podasz nie dostaniesz a szczeponka sama odbuduje twoj organizm czesto tzreba zobaczyc czy zadziala seria (3szczepionki)czy or. gotowy jesli zajdziesz to jeszcze z immunologia nieuporzadkoqana czyli jesli spowoduje wade to zaden lek ani szczepioka ani intralipod ci nie pomoze. ale noe masz badan co jest najwazniejsze bo nie wiesz czy ich potrzebuesz..
avita masz blond wlosy za ucho ? mialas buty coemne takie polbuty z zapieciem twoj maz sieszial obok z teczka granatowa ?
sorki za bledy my dalej w drodze jak dojade porzadnie napisze co i jak
Takie pierdo....e ze intralipid to woda swiecona!!!arda nie bedziesz miec zabezpoeczonego organizmu nie wiesz czy szczepionka podziala bo nie wiwsz jaie masz wyniki. pytalam dzis jaka roznica miedzy ivig, szczepionki i intralipid.
intralipid to tzw woda swiecona
szczepionki maja za zadanie pobudzic organizm do naturalnego pozbycia sie jakby problemu
ivig-daje gotowe imminoglobuliny na wszystko nietylko na poronienia, lecEnie np. po chemioterapii czy przyhiv ale krotkotrwale i jak nie podasz nie dostaniesz a szczeponka sama odbuduje twoj organizm czesto tzreba zobaczyc czy zadziala seria (3szczepionki)czy or. gotowy jesli zajdziesz to jeszcze z immunologia nieuporzadkoqana czyli jesli spowoduje wade to zaden lek ani szczepioka ani intralipod ci nie pomoze. ale noe masz badan co jest najwazniejsze bo nie wiesz czy ich potrzebuesz..
avita masz blond wlosy za ucho ? mialas buty coemne takie polbuty z zapieciem twoj maz sieszial obok z teczka granatowa ?
sorki za bledy my dalej w drodze jak dojade porzadnie napisze co i jak
A co on powie innego - najlepsze są szczepionki i tyle w temacie!! Przecież z tego żyje.Takie pierdo....e ze intralipid to woda swiecona!!!
Ta " woda swiecona" jak widac komus pomaga.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom