reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A co on powie innego - najlepsze są szczepionki i tyle w temacie!! Przecież z tego żyje.
Avita, tak rozumiem, ale moglby to inaczej ubrac w slowa, a nie wyjezdzac z takim tekstem.
Intralipid jest skuteczny, ciagle spotykam sie z potwierdzeniem ze ktos zachodzi i utrzymuje ciaze dzieki niemu.
Jak przeczytalam ze wedlug niego to " woda swiecona" to nie wytrzymalam.

reklama
Ciężko myślę o jutrzejszej wizycie u immunologa jestem ciekawa co mi powie co zleci...
Obiad przygotowuje dla męża z kolacja ma być na 21 dopiero z pracy
Myślę że może się zaszczepie bo słyszałam o tych wlewach ale mam Zakrzepice Nie wiem czy tak można co myślicie?

Motylek najpierw idz do immunologa, niech zleci jakies badania i wtedy wybierzesz droge leczenia.
Po co chcesz sie odrazu szczepic?
Przy zakrzepicy to chyba bedziesz musiala brac acard i heparyne, o ile czegos nie pomylilam, bo dzisiaj nie mysle;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko myślę o jutrzejszej wizycie u immunologa jestem ciekawa co mi powie co zleci...
Obiad przygotowuje dla męża z kolacja ma być na 21 dopiero z pracy
Myślę że może się zaszczepie bo słyszałam o tych wlewach ale mam Zakrzepice Nie wiem czy tak można co myślicie?

Motylek, szczepienia są na zaburzenia immunologiczne. Tak, jak napisała Strawbelka na zakrzepice jest Acard i heparyna. A Tobie wyszły jakieś przeciwciała? Jakie miałaś badania, czy dopiero przed? Do którego immunologa się wybierasz?
A i czy w poprzedniej ciąży miałas leki przeciwzakrzepowe?

Hello
Strawbelka
Ja jestem żywym dowodem skuteczności intralipidu
I TEGO SIĘ TRZYMAJ .
Jak byłam dzisiaj u ginki to mówiła mi że ma być póżniej taka dziewczyna która poroniła dwa razy. Teraz jest w ciąży i próbuje na intralipidzie .
Powiedziała że ma też dziś wizytę serduszkową .
Właśnie mi ginka napisała smsa że była ta dziewczyna i ciąża żywa .
Takie przypadki jak ja i inne dają nadzieję i wiarę w skuteczność terapii .Bo przecież samo zajście w ciąże to nie wszystko w naszych przypadkach .

Ja jestem teraz pełna wiary .
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i kciuki dla mojej fasolki .
Oby rosła zdrowo .

Avita, tak rozumiem, ale moglby to inaczej ubrac w slowa, a nie wyjezdzac z takim tekstem.
Intralipid jest skuteczny, ciagle spotykam sie z potwierdzeniem ze ktos zachodzi i utrzymuje ciaze dzieki niemu.
Jak przeczytalam ze wedlug niego to " woda swiecona" to nie wytrzymalam.

Fondi pisze ze to o colostrom chodziło :)

Ja pojechałam do maliny bo żaden lekarz u którego byłam nie chciał mi dać intralipidu. Nie mam już na co czekać więc wybrałam maline ze szczepieniami - czy pomogą? Czas pokaże!

W koncu sa moje wyniki mutacji,jutro z CZMP wysla mi wiec cos w koncu ruszy [emoji6]
A w piatek wyniki kariotypow maja byc u genetyka i w poniedzialek bede wiedziec czy sa ok i mi tez wysla czy mamy jechac na wizyte [emoji53]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie
Napisz co ci Malina powiedział na twoje badania ???

Avita
A tobie co wyszło z badań .
Ale jesteście dwie nimoty.......Ty i Fondie
Haha uśmiałam się wczoraj jak pisałyście o tych hybrydach i szalikach .I jeszcze siedziałyście na przeciwko i się nie zgadałyście .
Chyba Fondie kiepsko eksponowała paznokcie .
Hahaha

Susana ja sie teraz nie boje o siebie...
Jak zarodek przestal sie rozwijac po 3 dobie, to role odgrywa czynnik meski.
Musialo byc cos nie tak z DNA plemnika( czytalam o tej chromatynie)
Ja mialam IMSI to drozsze, wybierali pod mikroskopem w bardzo dyzym powiekszeniu najlepszy plemnik i zapladniali nim komorke jajowa( placilam za to 1000zl drozej).
Tu juz chyba ze wszystkim loteria.
No chyba ze jeszcze warunki na szkielku...
Nie wiem juz...pol dnia przeryczalam, juz jest dobrze, jakos powoli przygotowalam sie na najgorsze, ale jeszcze mam nadzieje ze moze jeden kropek ze mna zostanie, za kilka dni wszystko sie wyjasni.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fondie
Napisz co ci Malina powiedział na twoje badania ???

Avita
A tobie co wyszło z badań .
Ale jesteście dwie nimoty.......Ty i Fondie
Haha uśmiałam się wczoraj jak pisałyście o tych hybrydach i szalikach .I jeszcze siedziałyście na przeciwko i się nie zgadałyście .
Hahaha

Dobra, dobra, przyjdą na domówkę do Ciebie we wrześniu :-) Obie zaciążone do tego czasu.

Do góry