reklama
siedzialas z boku tych rejetratorek
Blond to mam ale nie za ucho a teczke miał fioletową Tak jak Ci pisałam!
Przecież intralipid tu dużo dziewczyn bierze i pomaga a malina powiedział, że to nie działa niby??
mowie co powiedzial, mowil ze klinikach nie plodnosci podaja i nie wiadomo czy by mi pomogl
avita a gdzies siedziala ? A WIDZIALAS przy wieszakach taka dzioche w bialej blizce w paski w rozpuszczonych wlosach w takich spodniach rurkach w kolorze fuksja/ bordoco nerwowo wertowala badania?
Nooooooo, to Ty byłaś w paski bluzce??!!!!
motylek1234
Fanka BB :)
O nic szkoda ze nikt nie pyta co u mnie czuje się jakaś odrzucona...
G
Gość
Gość
Motylek rozbrajasz mnie. Non stop piszemy co u nas. A Ty non stop zadajesz to samo pytanie...No dobra jak u was ?
:-)
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A to ja cos pokrecilam [emoji33] [emoji38]chyba jesstem o kilka wiosen mlodsza ;-)
U mnie wiek chrystusowy w tym roku[emoji14]
Liluli
A mnie sie wydaje, ze miala byc mieta ;-)
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha no to się widzialysmy nie wiedziałam, że będę tak ubrana hahaha
Susana superrrrrr
Strawbelka a wrozka mówiła o chłopczyk i dziewczynce ..pewnie dje nosisz
Więcej napisze jak położę mała spać spisz dokładnie co wyszło i opowiem
Heheh Avita mąż mówiła ze to Ty a ja widziałam 2 osoby w tym szaliku różowym ale nie widziałam kurtki i nie patrzyła na mnie to skupiła się na badaniach bo na głupi nie chciałam wyjść a mąż mi mówił ze te ze trzymał twój mąż a tego nie dopatrzylam bo bym była pewna że to ty
Aha przepraszam maz twierdzi ze woda świeciła to mówił o colostrum wiec chyba źle wam napisałam
Susana superrrrrr
Strawbelka a wrozka mówiła o chłopczyk i dziewczynce ..pewnie dje nosisz
Więcej napisze jak położę mała spać spisz dokładnie co wyszło i opowiem
Heheh Avita mąż mówiła ze to Ty a ja widziałam 2 osoby w tym szaliku różowym ale nie widziałam kurtki i nie patrzyła na mnie to skupiła się na badaniach bo na głupi nie chciałam wyjść a mąż mi mówił ze te ze trzymał twój mąż a tego nie dopatrzylam bo bym była pewna że to ty
Aha przepraszam maz twierdzi ze woda świeciła to mówił o colostrum wiec chyba źle wam napisałam
Motylek chcesz być zauważona czy jak?? Mamy lajkować Twoje posty żebyś się czuła zauważona?? Nikt też o mnie nie pyta ehh no nie pomyślałam pewnie mnie nie lubią wiedz idę na telewizor może z nim porozmawiam. Po co takie głupie pisanie?? Masz pytanie pytaj , chcesz napisać co u Ciebie pisz. Jak Cię bliżej poznamy to będziemy pamiętać jakie masz zamiary i Ci dopingować lub stawiać do pionu a tak to co?? O co Ci chodzi?
Motylek jak się masz?? Co jadłaś ?? Ile masz lat??
Motylek jak się masz?? Co jadłaś ?? Ile masz lat??
reklama
Podziel się: