reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
mowie co powiedzial, mowil ze klinikach nie plodnosci podaja i nie wiadomo czy by mi pomogl :)
avita a gdzies siedziala ? A WIDZIALAS przy wieszakach taka dzioche w bialej blizce w paski w rozpuszczonych wlosach w takich spodniach rurkach w kolorze fuksja/ bordoco nerwowo wertowala badania?

Nooooooo, to Ty byłaś w paski bluzce??!!!!

Ja siedziała z boku rejestracji w różowym szaliczku a Ty przechodziłaś obok mnie!!! Trzeba było pisać o bluzce w paski!!!! A Twój mæż później siedział na przeciwko Ciebie??

Hahaha no to się widzialysmy :) nie wiedziałam, że będę tak ubrana hahaha

Susana superrrrrr
Strawbelka a wrozka mówiła o chłopczyk i dziewczynce ..pewnie dje nosisz :)
Więcej napisze jak położę mała spać spisz dokładnie co wyszło i opowiem
Heheh Avita mąż mówiła ze to Ty a ja widziałam 2 osoby w tym szaliku różowym ale nie widziałam kurtki i nie patrzyła na mnie to skupiła się na badaniach bo na głupi nie chciałam wyjść a mąż mi mówił ze te ze trzymał twój mąż a tego nie dopatrzylam bo bym była pewna że to ty :)
Aha przepraszam maz twierdzi ze woda świeciła to mówił o colostrum wiec chyba źle wam napisałam :)

Motylek chcesz być zauważona czy jak?? Mamy lajkować Twoje posty żebyś się czuła zauważona?? Nikt też o mnie nie pyta ehh no nie pomyślałam pewnie mnie nie lubią wiedz idę na telewizor może z nim porozmawiam. Po co takie głupie pisanie?? Masz pytanie pytaj , chcesz napisać co u Ciebie pisz. Jak Cię bliżej poznamy to będziemy pamiętać jakie masz zamiary i Ci dopingować lub stawiać do pionu a tak to co?? O co Ci chodzi?

Motylek jak się masz?? Co jadłaś ?? Ile masz lat??

reklama
Do góry