reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ps Teczowa trafilas jak lysy warkoczem w sciane :-D tak jestem WIELKA ;-)

ja jestem większa!!

Susana, gratulacje jeszcze raz!!!!!! Teraz niech Fasolka rośnie a Tobie życzę duuuuużo cierpliwości, obyś dała radę wytrzymać do kolejnej wizyty!!!!
Strawbelka będzie dobrze, jeszcze kilka dni i może będziesz miała jakieś objawy, mnie np cycki zaczynały boleć zawsze 9dpo, nigdy wcześniej

Buziaki dla Reszty, potem napiszę więcej, a teraz idę się zdrzemnąć bo na nic sil dziś nie mam

Czemu Motylku tak uważasz?

U nas dziś na obiadokolację ryż z jabłkami ;) dostaliśmy jabłka z UE i musimy je spożytkować :) swoją drogą to dziwne, że ludziom na wsi rozdają jabłka i marchewki, a w mieście nie [emoji12]

reklama
Tęczowa, trzymam kciuki!

Susana, kropeczka pięknie rośnie. Bardzo się cieszę, teraz już będzie wszystko dobrze :-)

Lamia z Twojego teściora strasznie się cieszę i mocno trzymam kciuki!

Czarna_mala jabłuszka z ryżem, mniam, pychotka!

Strawbelka, trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie ok. Przykro mi, z powodu 3 dzieciaczka, ale pozostała dwójka jest Twoja nadzieją i proszę, myśl pozytywnie.

Motylek, nikt Cię nie unika, ale zadajesz pytania retoryczne, na które odpowiedzi masz na forum.

Ostatnia edycja:
Do góry