reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A ja mam ochote na:
Racuchy, ktore tu wstawiala Nafoczka ;-)
Kielbaske z grilla, o ktorej Ty Dorisku opowiadalas :p
No i zjadlabym ryzu z jablkami....a szczegolnie takiego robionego przez moja sp ukochana Babcie.
Dziewczyny zwariuje jak tak bedziecie tu opowiadac o takich pysznosciach ;-)

Strawbelka mnie wszystko za to boli i cyce i brzuch okropnie (a w ciąży na pewno nie jestem) a doszły jeszcze ręce po dzisiejszych szczepieniach bolą jak cho..ra:growl:
Nie pocieszam Cię bo się pewnie nie da ale na czarne myśli jeszcze chyba za wcześnie, :yes: starsza koleżanka Ci to mówi;-) ;)
A ja oczywiście z Fondi się nie spotkałam, po hybrydach miėtowych ciężko było, z grzywkę kilka dziewczyn a płaszczyka też nie widziałam. Grzecznie siedziałam w rõżowym szaliczku ale to nic nie dało - tam jest tyle ludzi że ciężko kogoś

namierzyć:frown:może następnym razem.

Fondi napisz jakie masz wyniki i czy zalecił Ci szczepienia??

Sus cieszę się z serduszka jesteś moją nadzieją - jak Tobie się uda to może i mnie też, my prawie 40;-) ;)(ja z października) damy radę!!

Dziewczyny, doradzcie cos - wszytskie leki odstawione. Mam sie teraz zabezpieczac czy olac? Byla ktoras w takiej sytuacji, ze zaszla w ciaze zaraz przed wizyta u Maliny? Chyba nie ma takiej opcji, zeby tam w ciazy jechac?

Dziewczyny, doradzcie cos - wszytskie leki odstawione. Mam sie teraz zabezpieczac czy olac? Byla ktoras w takiej sytuacji, ze zaszla w ciaze zaraz przed wizyta u Maliny? Chyba nie ma takiej opcji, zeby tam w ciazy jechac?

Opcja taka jest bo widziałam u niego dziewczyny w ciąży, tylko ciężko powiedzieć czy jeździły wcześniej czy już w ciąży. pewnie zleci Ci badania które zleca sië w ciąży - na pewno Ci nie odmõwi.

reklama
Do góry