reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kinga gratulacje i wszystkiego najlepszego!:yes: musze wziąć z Ciebie przykład i też urodzić córcie - oj żeby to było prostsze:-( :(

Liluli ale mnie rozbawiłaś tym tekstem :laugh2:mój m patrzy na mnie jakby mi się coś stało, hihihi

Fondi mam szczepienie w Gynemedzie o 14.00! Mam nadzieje ze to sprawnie pójdzie bo o 16.00 musze odebrać mojego syncia ze szkoły. Wiesz co z tymi hybrydami to będzie ciężko, grzywkę też ma nie jedna dziewczyna, ale może Ty mnie namierzysz, bëdę miała różowy szalik nawet jak bėdzie ciepło :tak:! Tylko czy Ty będziesz wcześniej czy 14.30? Bo jeśli tak to raczej się nie spotkamy.

Strwabelko trzymam mocno kciuki za Twoje kropeczki:tak:
Sus za serduszko również:yes:
Wszyetkie babeczki pozdrawiam!!!
ja wyjedzam po 10tej i mam nadzieje, ze bede wczesniekbo w taka pogode to nic nie wiadomo ...
nafoczka musialabym z golymi stopami siedziec a to juz na pewno bylby znak rozpoznwczy haha
bede miec czarna torebke i ciemno szary plaszczyk:)

reklama
Kinga GRATULUJĘ córuni !!!

Liluli, ryczałam ze śmiechu dobre pięć minut :biggrin2:

A psorem nie jestem, w zasadzie to nie wiem kim:hmm:
Nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam teścior, bielutki jak śnieg - 2 kreski brak, zobaczę za kilka dni, bo mam nieregularne @
U mnie też bialutki ,ale nadzieja jest bo za szybko ,temperatura 36. 91.

ja wyjedzam po 10tej i mam nadzieje, ze bede wczesniekbo w taka pogode to nic nie wiadomo ...
nafoczka musialabym z golymi stopami siedziec a to juz na pewno bylby znak rozpoznwczy haha

Oki! Ja będę ok. 13.30 w przychodni i będę miała różowy szalik, granatową kurtkę i czarną torebkę a i jeszcze fioletową teczkę z badaniami! :)
Dziewczyny wieczorkiem damy Wam znać jak nam poszła identyfikacja

Ostatnia edycja:
mamy śliczna córeczkę od ktorej nie mozemy oderwać wzroku i codzienne powtarzamy sobie ze warto było walczyć i przechodzić te wszystkie rozczarowania bo nagroda jest ogromna.

Boże jak ja zazdroszczę tej kobiecie słyszysz?! też tak chce ;)

Kinga czytając Twój post ciary mnie przechodziły niby posiadanie dziecka to takie proste i nie ma co się zachwycać ,ale my wszystkie dopiero potrafimy to docenić . Ucałuj ten mały promyczek . Jak będzie mieć na imię? I w miarę czasu kiedy będziesz potrafiła się od niej na chwilkę odkleić ...;) Zrób jej zdjęcie i prrześlij spragnionym ciociom.

Nafoczka banan będzie na sztorc :D

Kinga
Gratulacje wielkie .
Całusy dla małej. i dla ciebie .
A ty jak się czujesz???

Lilia ja też w nocy o tym abażurze czytałam i tak się w głos śmiałam .
Mojemu też czytałam bo się patrzył na mnie jak na chorą psychicznie .hehe

Pozdrawiam Was laseczki .
Dalej trzymam kciuki za testujące .

Hej
Kinga, gratuluje córeczki!!!! Niech zdrowo rośnie.
Kto tam kolejny do rozpakowania?

Ja włączam jakiś film i zabieram się za składanie ubrań, bo mam dwie tony...

Wpadam regularnie sprawdzic co u Was :) wreny na pisanie brak. Lekow nie biore, siedze w krzakach i skupiam sie na wszystkim, co ciazy nie dotyczy. Mial byc prezent urodzinowy a wyszla kolejna urodzinowa deprecha.

Hej
Kinga, gratuluje córeczki!!!! Niech zdrowo rośnie.
Kto tam kolejny do rozpakowania?...

Nasz Karpidlaczek, Portia, Gosia i my :-*

ja mam dzis kiepski dzien, nos mam zawalony a przy takim brzusiu ciezko przez buzie oddychac :-( boje sie kichac, smarkac a nawet kazdej reakcji brzusia..
coz kazdego dopada "blada dupa"

reklama
Dzien dobry Dziewczynki ;-)
Ale tu wesolo :-)

Kinga
Wielkie gratulacje :-) ucaluj Wasz skarb od ciotki lumii :-*
A jAk Ty sie czujesz? Rodzilas sn czy cc?

Do góry