reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
aa7537e9ce77b310684eabc816d605d1.jpg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki dla Was [emoji4]
Az sie poplakalam [emoji1]

Czesc Kochane, pisze zeby sie pochwalić ponieważ w zeszłym tygodniu w koncu zostaliśmy rodzicami. Mamy śliczna córeczkę od ktorej nie mozemy oderwać wzroku i codzienne powtarzamy sobie ze warto było walczyć i przechodzić te wszystkie rozczarowania bo nagroda jest ogromna. Teraz któraś z Was moze przejąć moj brzuszek, Strawbelka moze Ty;)?
Bardzo dziekuje wszystkim dziewczynom na ktore mogłam liczyć w trudnych momentach, jak były plamienia, złe wyniki testu pappa czy tez strach przed pessarem. Byłyście ogromnym wsparciem i nie wiem jakbym bez Was to wszystko przeszła.
Za wszystkie trzymam kciuki tego ze sie uda jestem pewna ale zeby ta chwila przyszła jak najszybciej.

Czesc Kochane, pisze zeby sie pochwalić ponieważ w zeszłym tygodniu w koncu zostaliśmy rodzicami. Mamy śliczna córeczkę od ktorej nie mozemy oderwać wzroku i codzienne powtarzamy sobie ze warto było walczyć i przechodzić te wszystkie rozczarowania bo nagroda jest ogromna. Teraz któraś z Was moze przejąć moj brzuszek, Strawbelka moze Ty;)?
Bardzo dziekuje wszystkim dziewczynom na ktore mogłam liczyć w trudnych momentach, jak były plamienia, złe wyniki testu pappa czy tez strach przed pessarem. Byłyście ogromnym wsparciem i nie wiem jakbym bez Was to wszystko przeszła.
Za wszystkie trzymam kciuki tego ze sie uda jestem pewna ale zeby ta chwila przyszła jak najszybciej.
Kinga dziekuje za brzuszek, juz go przejmuje:)
Gratuluje coreczki:)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kinga gratulacje i wszystkiego najlepszego!:yes: musze wziąć z Ciebie przykład i też urodzić córcie - oj żeby to było prostsze:-( :(

Liluli ale mnie rozbawiłaś tym tekstem :laugh2:mój m patrzy na mnie jakby mi się coś stało, hihihi

Fondi mam szczepienie w Gynemedzie o 14.00! Mam nadzieje ze to sprawnie pójdzie bo o 16.00 musze odebrać mojego syncia ze szkoły. Wiesz co z tymi hybrydami to będzie ciężko, grzywkę też ma nie jedna dziewczyna, ale może Ty mnie namierzysz, bëdę miała różowy szalik nawet jak bėdzie ciepło :tak:! Tylko czy Ty będziesz wcześniej czy 14.30? Bo jeśli tak to raczej się nie spotkamy.

Strwabelko trzymam mocno kciuki za Twoje kropeczki:tak:
Sus za serduszko również:yes:
Wszyetkie babeczki pozdrawiam!!!

Kinga GRATULUJĘ córuni !!!

Liluli, ryczałam ze śmiechu dobre pięć minut :biggrin2:

A psorem nie jestem, w zasadzie to nie wiem kim:hmm:
Nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam teścior, bielutki jak śnieg - 2 kreski brak, zobaczę za kilka dni, bo mam nieregularne @

Asiu ja bardzo wczesnie stracilam tate, chorowal na glejaka tak jak ten ksiadz co ostatnio zmarl- w kazdym razie nie bylo szansy wyleczenia... zostalam sama z mama i pomagal nam wujek-maz cioci.. niestety wujka zabil pijany kierowca.. w dniu jego pogrzebu mialam ostatni zabieg hmmm potraktowalam to jako znak, wierzylam, ze oni sie za mna wstawia, a moje Aniolki troche im podszypia uszy... :-) wiem co to melancholia i smutek, trzeba tylko umiec znallezc w tym jakis sens.. i wierzyc :-*

Beatka juz tak daleko jestes, jeszcze troszke i bedziesz u celu. Wazna zebys miala poczucie ze zrobilas wszystko co moglas ;-) czasu nie przyspieszysz, cos o tym wiem :-*
Bertcha a moje nasieniowe wnioski widxialas?

A tak! O ananasach czytałam ;) dzięki!
Chromatyny nie kazał nam nikt robić. Na razie poszlismy tylko do laboratorium badania nasienia, nie ma tam chyba nawet lekarza, wiec dopiero po wymazie na bakterie pójdziemy gdzieś z wynikami. Poczytam o tej chromatynie..
M bierze FertilMan, chyba podobne do androvit.

reklama
Kinga caluski dla coreczki, usciski dla Ciebie i gratulacje dla tatusia :-* ty tez bylas/jestes wsparciem dla mnie :-*

Liluli glupio tak sie smiac na glos "w srodku" nocy ale dobrze ze M. nie slyszal bo by mnie opie®dziolil ze na forum jestem :-D i to mnie by prad w ucho strzelil :-D

Fondie no szkoda tylko ze fybryd nie masz na stopach, byloby zdecydowanie "latwiej" :-D

Beatka a banan bedzie wzdluz czy wpoprzek? :-D

Ostatnia edycja:
Do góry