reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lamia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&_&

Arda
:-* kolejny cykl bedzie Twoj :-*

Strawbelko, Susana
Za Fasoliny, serduszka i w ogole kciukam&&&&&&&& ;-)

Arda
Myślę o tobie .
Trzymaj się .
Tobie też zaświeci słońce .

Lamia
Cudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstawiaj nam tu test .
Uwielbiam oglądać

Lamia bądź dobrej myśli! 3mam kciuki!
:)
Arda w tym cyklu się uda ! :)
Ja dziś byłam u ginekologa mam powtórzyć betę za tydzień w czwartek
A tak nic nie mówił ze coś jest nie tak każe kontrolować betę a jak zajde w ciaze to będę miała pewność że przerasta jutro jadę do immunologa oby mi to coś dało
Miłego dnia wszystkim!
Jak warto jest walczyć o własne szczęście przykładem jest Kinga ! :)

Wpadam regularnie sprawdzic co u Was :) wreny na pisanie brak. Lekow nie biore, siedze w krzakach i skupiam sie na wszystkim, co ciazy nie dotyczy. Mial byc prezent urodzinowy a wyszla kolejna urodzinowa deprecha.
arda kochana moalam dac prezent dla malej w postaci rodzenstwa miala urodzonki tydzien po zabiegu rozumiem i sciskam mocno :(:( ja mam urodzinki w weekend majowy mam nadzieje ze po jakies chociaz szczepionce juz bede i cos ruszy ...mialas biocheniczna wiec szybciej uda ci sie miec dzieciatko glowa do gory patrz bylam w parze z susana ona juz w szczelsiwej ciazy bo miala biochemiczna jak twoja a ja zaczynam dalsza walke..nam tez slone zaswieci kiedys zobaczysz w przyszlym roku bedziemy mialay dzidziusie

avita jestem w drodze i roboe robow makijaz w samhodzie bo nie zdarzylam w domu hahah robie smokyeye hahahha na pewno bedzie piekny w samochodowej wersji:)

Arda
Myślę o tobie .
Trzymaj się .
Tobie też zaświeci słońce .

Lamia
Cudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstawiaj nam tu test .
Uwielbiam oglądać
Suska nie wstawie bo....nie umiem!!!! ,jestem tępa do takich rzeczy,( wiedziałam że kiedyś tu na forum się to wyda :) ) a zrobiłam komórką i tam nic nie widać, dopiero (a teraz nie śmiać mi się tu !) jak weszłam na krzesło w łazience, żeby być bliżej ostrego światła i widzę!!! pod oknem też widzę ale mniej .
Miałam nie mówić NIKOMU z rodzinki ,tylko mężowi, ale poświęcę się dla Ciebie i jeśli jutro też wyjdzie to wstawi mój starszy syn będę musiała mu i tak powiedzieć, bo się zaoferował ,że zastrzyki mi zrobi:szok: No to czekamy do jutra:-( :(

Suska nie wstawie bo....nie umiem!!!! ,jestem tępa do takich rzeczy,( wiedziałam że kiedyś tu na forum się to wyda :) ) a zrobiłam komórką i tam nic nie widać, dopiero (a teraz nie śmiać mi się tu !) jak weszłam na krzesło w łazience, żeby być bliżej ostrego światła i widzę!!! pod oknem też widzę ale mniej .
Miałam nie mówić NIKOMU z rodzinki ,tylko mężowi, ale poświęcę się dla Ciebie i jeśli jutro też wyjdzie to wstawi mój starszy syn będę musiała mu i tak powiedzieć, bo się zaoferował ,że zastrzyki mi zrobi:szok: No to czekamy do jutra:-( :(
Lamia
Też kiedyś nie umiałam wstawić zdjęcia .
Do wszystkiego jakoś doszłam .
Na dole strony koło ikonki odpowiedż jest " wyślij plik".

Ja jade do ginki bo się zgodziła mnie przyjąć dzisiaj bo mam czas .
Proszę trzymajcie kciuki .!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry