reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kinga gratulacje i wszystkiego najlepszego!:yes: musze wziąć z Ciebie przykład i też urodzić córcie - oj żeby to było prostsze:-( :(

Liluli ale mnie rozbawiłaś tym tekstem :laugh2:mój m patrzy na mnie jakby mi się coś stało, hihihi

Fondi mam szczepienie w Gynemedzie o 14.00! Mam nadzieje ze to sprawnie pójdzie bo o 16.00 musze odebrać mojego syncia ze szkoły. Wiesz co z tymi hybrydami to będzie ciężko, grzywkę też ma nie jedna dziewczyna, ale może Ty mnie namierzysz, bëdę miała różowy szalik nawet jak bėdzie ciepło :tak:! Tylko czy Ty będziesz wcześniej czy 14.30? Bo jeśli tak to raczej się nie spotkamy.

Strwabelko trzymam mocno kciuki za Twoje kropeczki:tak:
Sus za serduszko również:yes:
Wszyetkie babeczki pozdrawiam!!!
ja wyjedzam po 10tej i mam nadzieje, ze bede wczesniekbo w taka pogode to nic nie wiadomo ...
nafoczka musialabym z golymi stopami siedziec a to juz na pewno bylby znak rozpoznwczy haha
bede miec czarna torebke i ciemno szary plaszczyk:)

reklama
Kinga GRATULUJĘ córuni !!!

Liluli, ryczałam ze śmiechu dobre pięć minut :biggrin2:

A psorem nie jestem, w zasadzie to nie wiem kim:hmm:
Nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam teścior, bielutki jak śnieg - 2 kreski brak, zobaczę za kilka dni, bo mam nieregularne @
U mnie też bialutki ,ale nadzieja jest bo za szybko ,temperatura 36. 91.

ja wyjedzam po 10tej i mam nadzieje, ze bede wczesniekbo w taka pogode to nic nie wiadomo ...
nafoczka musialabym z golymi stopami siedziec a to juz na pewno bylby znak rozpoznwczy haha

Oki! Ja będę ok. 13.30 w przychodni i będę miała różowy szalik, granatową kurtkę i czarną torebkę a i jeszcze fioletową teczkę z badaniami! :)
Dziewczyny wieczorkiem damy Wam znać jak nam poszła identyfikacja

Ostatnia edycja:
mamy śliczna córeczkę od ktorej nie mozemy oderwać wzroku i codzienne powtarzamy sobie ze warto było walczyć i przechodzić te wszystkie rozczarowania bo nagroda jest ogromna.

Boże jak ja zazdroszczę tej kobiecie słyszysz?! też tak chce ;)

Kinga czytając Twój post ciary mnie przechodziły niby posiadanie dziecka to takie proste i nie ma co się zachwycać ,ale my wszystkie dopiero potrafimy to docenić . Ucałuj ten mały promyczek . Jak będzie mieć na imię? I w miarę czasu kiedy będziesz potrafiła się od niej na chwilkę odkleić ...;) Zrób jej zdjęcie i prrześlij spragnionym ciociom.

Nafoczka banan będzie na sztorc :D

Kinga
Gratulacje wielkie .
Całusy dla małej. i dla ciebie .
A ty jak się czujesz???

Lilia ja też w nocy o tym abażurze czytałam i tak się w głos śmiałam .
Mojemu też czytałam bo się patrzył na mnie jak na chorą psychicznie .hehe

Pozdrawiam Was laseczki .
Dalej trzymam kciuki za testujące .

Hej
Kinga, gratuluje córeczki!!!! Niech zdrowo rośnie.
Kto tam kolejny do rozpakowania?

Ja włączam jakiś film i zabieram się za składanie ubrań, bo mam dwie tony...

Wpadam regularnie sprawdzic co u Was :) wreny na pisanie brak. Lekow nie biore, siedze w krzakach i skupiam sie na wszystkim, co ciazy nie dotyczy. Mial byc prezent urodzinowy a wyszla kolejna urodzinowa deprecha.

Hej
Kinga, gratuluje córeczki!!!! Niech zdrowo rośnie.
Kto tam kolejny do rozpakowania?...

Nasz Karpidlaczek, Portia, Gosia i my :-*

ja mam dzis kiepski dzien, nos mam zawalony a przy takim brzusiu ciezko przez buzie oddychac :-( boje sie kichac, smarkac a nawet kazdej reakcji brzusia..
coz kazdego dopada "blada dupa"

reklama
Dzien dobry Dziewczynki ;-)
Ale tu wesolo :-)

Kinga
Wielkie gratulacje :-) ucaluj Wasz skarb od ciotki lumii :-*
A jAk Ty sie czujesz? Rodzilas sn czy cc?

Do góry