reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asiu ja bardzo wczesnie stracilam tate, chorowal na glejaka tak jak ten ksiadz co ostatnio zmarl- w kazdym razie nie bylo szansy wyleczenia... zostalam sama z mama i pomagal nam wujek-maz cioci.. niestety wujka zabil pijany kierowca.. w dniu jego pogrzebu mialam ostatni zabieg hmmm potraktowalam to jako znak, wierzylam, ze oni sie za mna wstawia, a moje Aniolki troche im podszypia uszy... :-) wiem co to melancholia i smutek, trzeba tylko umiec znallezc w tym jakis sens.. i wierzyc :-*

Beatka juz tak daleko jestes, jeszcze troszke i bedziesz u celu. Wazna zebys miala poczucie ze zrobilas wszystko co moglas ;-) czasu nie przyspieszysz, cos o tym wiem :-*
Bertcha a moje nasieniowe wnioski widxialas?

Liluli ty zazdrośnico!! Tak się bałaś ,że mamy ładną pogodę ,że chmury do nas przegoniłaś i lać zaczyna (zresztą jak co wieczór) Nie złoszczę się bo lubię deszcz kiedy kładę się lulu to takie kojące.

Nawet nie macie pojęcia jak ja baaardzo już chcę mieć przeciętą tą przegrodę i zacząć starania.Tzn nie o same staranie mi chodzi ale o zajście w ciążę. Jakoś głęboko wierzę ,że dam radę i że będzie ok. Dziś od znajomej dostałam luteinę 100 2 opakowania za free nawet nie wie jak mnie tym gestem ucieszyła. :)
Beatka ja sloneczkiem sie z Wami zawsze podziele choc je uwielbiam [emoji4] u mnie tez chwilke popadalo,ale zdarzylismy wrocic z wycieczki rowerowej na czas [emoji6]
Kochana juz niedlugo bedziesz w ciazy tj.jak my wszystkie [emoji13]
A ja nadal czekam na wyniki chyba mnie juz tam nie lubia za te ciagle teelefony [emoji3][emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mój bratanek zmarł rok temu 21 kwietnia,miał 14 lat, potem moje straty, stąd mój nastrój dziś i wspomnienia. Dziękuję Wam za ciepłe słowa :-* "pikaczu" jest mega :-)

Strawbelka, teraz oglądałam filmik o niedźwiedziach na plantacji marihuany. Dziennikarka jest dobra, można się usmiac :-)
Ja już uciekam spać, zmęczona dzisiejszym dniem, dobranoc :-*

strawbelka to wszystko wskazuje nawczesna ciaze:)
trzymam kciuki za bety
suusana na pewno bedzie serduszko
asia a ja nawet wynikow jeszcze nie znam:(
avita jestes jutro na szczepieniu jesli bysmy sie spotkaly to ja nie wiem w co sie ubiore ale bede miec na pewno hybrydy szare z miętowymi kciukami :):) i dodam, że mam grzywke:) jakbys mnie widziala to sie spotkamy :p:p

Strawbelka :D widziałam to kiedyś i też dobrze się bawiłam. Po tym filmiku rozbawił mnie również ten tekst
ale bede miec na pewno hybrydy szare z miętowymi kciukami
Już widzę jak Avita sprawdza która ma jakie hybrydy ;) . Fondie to ja jadę do Maliny i będę bez hybryd ale z bananem na buzi :p Trzymam kciuki za wizytę ,żebyś wyszła zadowolona ,spokojna i z planem działania.

Susana Jak się macie :D Co słychać ? Pewnie stresik jest ale będzie dobrze.Na pewno.

Strawbelka ciężko cokolwiek powiedzieć po kilku dniach mierzenia temp, jak nigdy nie mierzyłaś. Ja prawie cały cykl mierzyłam i dalej nic nie wiem. Piszę szyjka zamknięta czy miękka czy twarda a skąd mam wiedzieć musiałabym ciągle tam palcami grzebać a po co wystarczy chyba sama temeraturka :p

reklama
bea hahah ale jakbym widizla dziolszke z grzywka to bym spojrzala na paznokcie:)
avita ale ty chyba w innym miejscu robisz szczepionke tak?? poglubilam sie:p

Do góry