reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
bo podobno przy homo sie bierze metylowe a duze dawki przy hetero ale ja bym sobie brala chociaz co 2, 3 dzien taki actifolin :) albo femibion i kwas 5mg od janoszowej mialam brac 5 mg albo 15 nie pamietam i femibion ale czy mam mutacje dowiem sie dopiero 18nastego:) pewnie ja mam oczywiscie porusze ten temat :) dam ci znac

Bertha
Nie chce sie licytowac, ale co ja mam powiedziec w tym cyklu ;-) jak nie urok to sraczka ;-) tez zaluje, bo i leki nie sa tanie (puregon) no i szkoda zdrowia, ale coz trzeba walczyc pomimo przeciwnosci ;-)

A Ty sie tak nie przejmuj bo mowie: trafi sie jeden, albo i dwa male ale warioty i beda blizniaki ;-)

:*
Działamy :)

Avita, przy hetero nie ma niby przymusu, bo wtedy jest obniżona a nie całkowicie zablokowana metylacja w organizmie. Ale metyle sa łatwiej przyswajalne tak czy siak wiec wg mnie warto je brać rownież przy hetero. Actifolin - zgadza sie , tam jest kwas foliowy metylowy.
A jak chcesz tez b12 i b6, to ponoć ten modulator homocysteiny jest kompletem tych wit. W formie metylowej.
Ja kupiłam jakiś czas temu na iherb zestaw witamin w formie metylowej

bo podobno przy homo sie bierze metylowe a duze dawki przy hetero ale ja bym sobie brala chociaz co 2, 3 dzien taki actifolin :) albo femibion i kwas 5mg od janoszowej mialam brac 5 mg albo 15 nie pamietam i femibion ale czy mam mutacje dowiem sie dopiero 18nastego:) pewnie ja mam oczywiscie porusze ten temat :) dam ci znac

Mam femibion i kwas 5mg to tak bede brać :)
Na którą masz wizyte?

Dokładnie :)
A to spokojnie Czarna ;-) a co do estrofemu to on nie blokuje owulacji. Ja go bralam przy clo, bo po paru cyklach zaczelo przy clo szwankowac, tak ze spokojnie ;-) ale lampkA wina i brazylijskie nie zaszkodza ;-) ja w tym cyklu jestem pod wrazeniem mojego endo[emoji14]moze to po tych naturalnych specyfikach? ;-)

Bertha
Nie chce sie licytowac, ale co ja mam powiedziec w tym cyklu ;-) jak nie urok to sraczka ;-) tez zaluje, bo i leki nie sa tanie (puregon) no i szkoda zdrowia, ale coz trzeba walczyc pomimo przeciwnosci ;-)

A Ty sie tak nie przejmuj bo mowie: trafi sie jeden, albo i dwa male ale warioty i beda blizniaki ;-)

Suska,
?????????napisz cos? Brakuje mi Twoich postow! :'(

Strawbelka
To czekam jutro na info jak juz bedziesz w trzypaku ;-)[emoji14]&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ita
Niestety nie pomoge, ale tak jak Fondi pisze, warto wziac ten actifolin ;-)
No piękne masz to endo :) od jutra orzechy i pijaństwo :) wracam do starych sposobów hehe
Malina przpisał mi zwykły kwas foliowy 5 mg.
Mnie tak Jerzakowa przepisała plus Femibion 1×1 :) myślę że metyle nie zaszkodzą ;)

reklama
Do góry