reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna
Na endo wino czerwone i brazylijskie orzechy. Ja w 16dc mialam 13mm, a jadlam tego w tym cyklu sporo.
A czy jakis pecherzyk dominujacy byl?bo jesli nie to przeciez endo pewnie jeszcze sie rozkreci ;-)
Jest jeden dominujący, ale pani dr mówi, że jeszcze "ma chwilę" ;) co ma być to będzie, może późna owu będzie :D

reklama
Strawbelka - w dniu jutrzejszym MEGA
kciuki.png

za udany transfer :)

Mój zwierz też trzyma :D
0_0_0_634369874.jpg

Strawbelka zaciskam jutro mocno kciuki za Was&&&&

CzarnaMala nic tylko dzialac;)

Dziewczyny mam pytanie, planuje kupic Modulator homocysteiny z Solgar, czy mozna to brac rownoczesnie z Femibionem? I nozna go brac przez caly cykl?

reklama
Jest jeden dominujący, ale pani dr mówi, że jeszcze "ma chwilę" ;) co ma być to będzie, może późna owu będzie :D
A to spokojnie Czarna ;-) a co do estrofemu to on nie blokuje owulacji. Ja go bralam przy clo, bo po paru cyklach zaczelo przy clo szwankowac, tak ze spokojnie ;-) ale lampkA wina i brazylijskie nie zaszkodza ;-) ja w tym cyklu jestem pod wrazeniem mojego endo :p moze to po tych naturalnych specyfikach? ;-)

Bertha
Nie chce sie licytowac, ale co ja mam powiedziec w tym cyklu ;-) jak nie urok to sraczka ;-) tez zaluje, bo i leki nie sa tanie (puregon) no i szkoda zdrowia, ale coz trzeba walczyc pomimo przeciwnosci ;-)

A Ty sie tak nie przejmuj bo mowie: trafi sie jeden, albo i dwa male ale warioty i beda blizniaki ;-)

Suska,
?????????napisz cos? Brakuje mi Twoich postow! :'(

Strawbelka
To czekam jutro na info jak juz bedziesz w trzypaku ;-) :p &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ita
Niestety nie pomoge, ale tak jak Fondi pisze, warto wziac ten actifolin ;-)

Do góry