reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
bo podobno przy homo sie bierze metylowe a duze dawki przy hetero ale ja bym sobie brala chociaz co 2, 3 dzien taki actifolin :) albo femibion i kwas 5mg od janoszowej mialam brac 5 mg albo 15 nie pamietam i femibion ale czy mam mutacje dowiem sie dopiero 18nastego:) pewnie ja mam oczywiscie porusze ten temat :) dam ci znac

Bertha
Nie chce sie licytowac, ale co ja mam powiedziec w tym cyklu ;-) jak nie urok to sraczka ;-) tez zaluje, bo i leki nie sa tanie (puregon) no i szkoda zdrowia, ale coz trzeba walczyc pomimo przeciwnosci ;-)

A Ty sie tak nie przejmuj bo mowie: trafi sie jeden, albo i dwa male ale warioty i beda blizniaki ;-)

:*
Działamy :)

Avita, przy hetero nie ma niby przymusu, bo wtedy jest obniżona a nie całkowicie zablokowana metylacja w organizmie. Ale metyle sa łatwiej przyswajalne tak czy siak wiec wg mnie warto je brać rownież przy hetero. Actifolin - zgadza sie , tam jest kwas foliowy metylowy.
A jak chcesz tez b12 i b6, to ponoć ten modulator homocysteiny jest kompletem tych wit. W formie metylowej.
Ja kupiłam jakiś czas temu na iherb zestaw witamin w formie metylowej

bo podobno przy homo sie bierze metylowe a duze dawki przy hetero ale ja bym sobie brala chociaz co 2, 3 dzien taki actifolin :) albo femibion i kwas 5mg od janoszowej mialam brac 5 mg albo 15 nie pamietam i femibion ale czy mam mutacje dowiem sie dopiero 18nastego:) pewnie ja mam oczywiscie porusze ten temat :) dam ci znac

Mam femibion i kwas 5mg to tak bede brać :)
Na którą masz wizyte?

Dokładnie :)
A to spokojnie Czarna ;-) a co do estrofemu to on nie blokuje owulacji. Ja go bralam przy clo, bo po paru cyklach zaczelo przy clo szwankowac, tak ze spokojnie ;-) ale lampkA wina i brazylijskie nie zaszkodza ;-) ja w tym cyklu jestem pod wrazeniem mojego endo[emoji14]moze to po tych naturalnych specyfikach? ;-)

Bertha
Nie chce sie licytowac, ale co ja mam powiedziec w tym cyklu ;-) jak nie urok to sraczka ;-) tez zaluje, bo i leki nie sa tanie (puregon) no i szkoda zdrowia, ale coz trzeba walczyc pomimo przeciwnosci ;-)

A Ty sie tak nie przejmuj bo mowie: trafi sie jeden, albo i dwa male ale warioty i beda blizniaki ;-)

Suska,
?????????napisz cos? Brakuje mi Twoich postow! :'(

Strawbelka
To czekam jutro na info jak juz bedziesz w trzypaku ;-)[emoji14]&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ita
Niestety nie pomoge, ale tak jak Fondi pisze, warto wziac ten actifolin ;-)
No piękne masz to endo :) od jutra orzechy i pijaństwo :) wracam do starych sposobów hehe
Malina przpisał mi zwykły kwas foliowy 5 mg.
Mnie tak Jerzakowa przepisała plus Femibion 1×1 :) myślę że metyle nie zaszkodzą ;)

reklama
Do góry