reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Powiedzcie mi czy przy mutacji MTHFR. Genu C677T heterozygota, mam brać metyle?

Na pewno nie zaszkodza. W Actifolin jest 1 mg metylowego i 1 mg zwykłego - co uważam nie ma sensu brać zwykłego dodatkowo jak bierzesz 5 mg zwykłego i w Femibion natal jest po 400 mcg metylowego i zwykłego, to można dokupić sam metylowy np.firmy Swanson lub jak nie bierzesz witamin z gr. b wyszedł teraz nowy super b complex Igennus on ma kwas foliowy i Wit b 6 i Wit b 12 metylowe.

reklama
Mia dziewczyny tu na poczatku forum pisaly zeby unikac complexow bo maja mniejsze dzialanie.
Avita ja mam hetero i to jeszcze slabsza bo A i bralam wszystkie metyle wiec wez jak tylko masz ;-)

Czarna moje endo przy zaciazaniu mialo 8,5 . Udalo sie ;-) Fakt twoje jeszcze urosnie ale po owu minimalnie spadnie. P. pokazywal mi taki obrazek, jak go kiedys znajde to wkleje. Dlatego ja po owu wlaczalam zel estreva na endo.

Strawbelka czy ty widzisz docktorej ja sie modle za Ciebie i twoje Kropeczki? :-*

Hej
Ja wstaję i jadę na badania krwi i moczu. Potem założą mi Holtera ciśnieniowego znowu na 24 h.
Wizytę mam przełożona z wtorku na jutro. Z jednej strony fajnie. Bo szybciej zobaczę Malucha ale z drugiej nie wiem jak czasowo się wyrobię jutro.
Strawbelka trzymam kciuki.
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia życzę

Dziewczynki jestem juz w trzypaku:)
Wszystkie 3 zarodki klasy 8A czy jakos tak, nie pamietam ale pani embriolog powiedziala ze sa najlepsze jakie moga byc i lepszych juz nie ma.
2 zabralam.
Jeden beda obserwowac do 5 doby i jak przetrwa do stadium blastki to zamroza. W poniedzialek mam dzwonic i pytac.
Jak na razie wszystko idzie az za dobrze, przez co sie jeszcze bardziej boje zeby sie udalo:(
Dziekuje za wsparcie, modlitwy i kciuki:*

Mia dziewczyny tu na poczatku forum pisaly zeby unikac complexow bo maja mniejsze dzialanie.
Avita ja mam hetero i to jeszcze slabsza bo A i bralam wszystkie metyle wiec wez jak tylko masz ;-)

Czarna moje endo przy zaciazaniu mialo 8,5 . Udalo sie ;-) Fakt twoje jeszcze urosnie ale po owu minimalnie spadnie. P. pokazywal mi taki obrazek, jak go kiedys znajde to wkleje. Dlatego ja po owu wlaczalam zel estreva na endo.

Strawbelka czy ty widzisz docktorej ja sie modle za Ciebie i twoje Kropeczki? :-*

Ja akurat biorę wsxystko osobno ze Swansona, także dobrze wiedzieć bo miałam później na ten complex przeskoczyć.a jakie witaminy dodatkowo zazywasz/ zazywacie?

reklama
Jak na razie wszystko idzie az za dobrze, przez co sie jeszcze bardziej boje zeby sie udalo:(

Jupii. Teraz wyślij gońca po ananasa i wcinaj i jajka w każdej postaci. Informacje zapożyczone z innego forum. Strasznie się cieszę A Ty no stres. A i bierz nospe żeby skurczy nie było i wszystko się lokowało !!!

Do góry