czarna_mala
Fanka BB :)
Beatko śliczna kreacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam raz dZiennie dawkę 750 xr i przez pierwsze 1,5 tygodnia moglam z łazienki nie wychodzic[emoji53]ale wszystko minęło i od roku jest ok[emoji5]Nafoczka, dziewczyny po metforminie, ile organizm się przyzwyczajał do leku i jakie były ojawy? Ja bardzo źle się czuję, mdłości, duszności, inny zapach skóry, to normalne?
Od wczoraj biorę 3 x 1 (500mg). Zwiekszam dawkę od 1 kwietnia (1x1, 2x1 i teraz 3x1).
Zaciskam zęby i biorę dalej, jeśli ma pomóc.
Masz rację Strawbelko mogłam źle ją zrozumieć
Asiu mój organizm do Metforminy przyzwyczajał się miesiąc. Miesiąc miałam biegunki i wymioty
Bertha, Lumia ma rację, potrzebny Ci tylko jeden żołnierzyk
Nafoczko chodzą za mną od kilku tygodni racuszki z jabłkami [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Nie pamiętam czy Wam pisałam byłam wczoraj na usg i w 13dc mam 5.4mm endomertium...pani doktor stwierdziła, że marne jest jak na ten dzień cyklu
Poczekaj Na spolojnie na wizytę u lekarza...I co tu zrobić mam...:/
Estrofem, ale on chyba blokuje owu...kurde do moich problemów, brakuje mi jeszcze lichego endometrium. A może to tylko w tym cyklu? A może jeszcze urośnie? Takie złudne nadzieje jeszcze mam dobrze że mnie podkusiło żeby zrobić ten monitoringCzarna mala na to endometrium to sie chyba cos bierze zeby ladnie roslo.
Asieńko nie każdy tak ma moja znajoma miała dosłownie kilka dni mdłości i jadłowstrętTo mnie nie pocieszyłas :-( Walczę dalej ze skutkami.
Na polepszenie endometrium dziewczyny pisały czerwone wino...i coś jeszcze, nie chcę Cię w błąd wprowadzić.
Estrofem, ale on chyba blokuje owu...kurde do moich problemów, brakuje mi jeszcze lichego endometrium. A może to tylko w tym cyklu? A może jeszcze urośnie? Takie złudne nadzieje jeszcze mam dobrze że mnie podkusiło żeby zrobić ten monitoring