reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mnie sie na nfz udalo zrobic troche immunologi:na zespol antyfosfo, tocznia, no i ana. I doczekalam sie na kariotypy...reszte zrobilam prywatnie, bo bym sie nie doczekala....
I nie zaluje, bo na nfz jeszcze bym hohoho czekala na mutacje, a wyszly mi rzeczy ktore maja wplyw na ciaze :-\

Nafoczko,
No wlasnie zapomnialAm spytac gina czy jest juz jakies zapadniete jajo :-\ no ale z bolu nie mialam glowy do myslenia....jutro z nim pogadam i zobaczymy co i jak.

Azylek.
Co do wielkosci jajek to bywa roznie. Nie jest powiedziane, ze zawsze beda Ci pekac przy okreslonej wielkosci. Pekaja kiedy dojrzeja, a przynajmniej powinny ;-)
Mnie bardziej nurtuje czy moga byc dwie owu w odstepie czasowym kilku dni....
Ale chyba nie ma co gdybac, zobaczymy jutro.

Tez tego szukałam wlasnie w necie :)
Jak masz stymulowana owu to pękną! Naturalnie by chyba nie dały rady bo LH spada.

Ale mi na początku cyklu tez czasem patrzy gin na zatokę douglasa i mówi ze musiał jakis spóźniony pęknąć bo jest płyn. Ale mysle ze wtedy juz taki niezdolny do zapłodnienia.

reklama
Beatka,
Nie maz ;-) rwa kulszowa polozyla mnie na lopatki :p
Super kieca :-) piekna B-)

Bertha
Juz nie chce wiecej zanidzac ta moja dziwna owu ;-) kolezanka z watku obok napisala, ze miala identyczna sytuacje. Najpierw jeden pekl, a pozniej dostala ovitrelle i pekly dwa nastepne ;-) mnie tylko chodzi o to zeby torbieli sie nie nabawic ;-)

Motylek,
A Ty robilas badania histopatologiczne?masz wyniki? Troche dlugo ta beta spada...

Mi gin mówi ze mogą pękać spóźnione czasem w innym terminie. A kiedyś szukałam tez w necie to znalazłam ze mogą pękać w przeciągu kilku godzin od siebie. Ale ty jesteś wspomagana ovitrelle wiec spokojnie pękną!!
Bedą bliźniaki!! :)
Bertha ten Twoj gin dziwny jest...
Jeszcze jak mowi ze owulka moze byc w roznych terminach, no chyba ze zle zrozumialam Twoj post.
Ja bym mu do konca nie ufala, zeby sie nie okazalo ze tylko kupe czasu u niego stracilas. No ale to moje zdanie.

Motylku przepraszam, ale nie pamietam, w ktorym tyg ciazy ronilas? Bo z tego co pamietam plod jest na pozniejszym etapie. Najpierw jest zarodek.
I beta 36 najwieksza? Jesli tak, to cos dziwnego, ze tak dlugo spada. Moze idz do lekarza.
U mnie przy wiekszych wartosciach szybciej spadala...
Strawbelka,
Ja niestety na zbyt wiele mie licze....sama widzisz jaki popieprzony i do tego ta rwa :-\
Ale na taka parke to bym sie chetnie pisala ;-):tak:;-) ;)

reklama
Beatka, Mlody jak po przedszkolu sie wyrwal z domu tak go zobacze pewnie przed snem ;-) tyle jest "pracy" na podworku :-D ale zalapie sie jeszcze ;-)
aa sukienka super, tez czesto tam kupowalam jak "bylam piekna" :-D

Motylku ale tak zupelnie nic wiecej, ja zawsze mialam jakas dopiske nawet zeby po lacinie.

Ostatnia edycja:
Do góry