reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jestem..ufffff, coś mi konto zablokowało się, nie mogłam nic pisać. Musiałam zmienić adres mailowy i teraz działa, muszę jeszcze parę rzeczy sprawdzić więc lecę.

reklama
Nafoczka, dziewczyny po metforminie, ile organizm się przyzwyczajał do leku i jakie były ojawy? Ja bardzo źle się czuję, mdłości, duszności, inny zapach skóry, to normalne?
Od wczoraj biorę 3 x 1 (500mg). Zwiekszam dawkę od 1 kwietnia (1x1, 2x1 i teraz 3x1).
Zaciskam zęby i biorę dalej, jeśli ma pomóc.

Bertha ten Twoj gin dziwny jest...
Jeszcze jak mowi ze owulka moze byc w roznych terminach, no chyba ze zle zrozumialam Twoj post.
Ja bym mu do konca nie ufala, zeby sie nie okazalo ze tylko kupe czasu u niego stracilas. No ale to moje zdanie.

To co on mówi to przede wszystkim jego prawda numer jeden - natura nie czyta książek. I wszystko czego możemy próbować dowiadywać o naszym organizmie to tylko monitorując sie non stop.
On twierdzi ze moze byc pęcherzyk który nie pękł normalnie w owu i sobie jeszcze jakos dogorywał sam i za jakiś czas sobie pęka (juz stary i niezdolny do niczego). Nie dopytywałam go dokładnie o to. Moze przy okazji..
Ale w moim lewym jajniku mam za każda wizyta płyn wiec to tez ciekawe dlaczego..

Ja mu ufam, zaangażowany na maksa, ciepły i wzbudza zaufanie. Wszystko pokazuje zawsze, dokładnie tłumaczy co gdzie jest, jak co funkcjonuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry