reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jestem..ufffff, coś mi konto zablokowało się, nie mogłam nic pisać. Musiałam zmienić adres mailowy i teraz działa, muszę jeszcze parę rzeczy sprawdzić więc lecę.

reklama
Nafoczka, dziewczyny po metforminie, ile organizm się przyzwyczajał do leku i jakie były ojawy? Ja bardzo źle się czuję, mdłości, duszności, inny zapach skóry, to normalne?
Od wczoraj biorę 3 x 1 (500mg). Zwiekszam dawkę od 1 kwietnia (1x1, 2x1 i teraz 3x1).
Zaciskam zęby i biorę dalej, jeśli ma pomóc.

Bertha ten Twoj gin dziwny jest...
Jeszcze jak mowi ze owulka moze byc w roznych terminach, no chyba ze zle zrozumialam Twoj post.
Ja bym mu do konca nie ufala, zeby sie nie okazalo ze tylko kupe czasu u niego stracilas. No ale to moje zdanie.

To co on mówi to przede wszystkim jego prawda numer jeden - natura nie czyta książek. I wszystko czego możemy próbować dowiadywać o naszym organizmie to tylko monitorując sie non stop.
On twierdzi ze moze byc pęcherzyk który nie pękł normalnie w owu i sobie jeszcze jakos dogorywał sam i za jakiś czas sobie pęka (juz stary i niezdolny do niczego). Nie dopytywałam go dokładnie o to. Moze przy okazji..
Ale w moim lewym jajniku mam za każda wizyta płyn wiec to tez ciekawe dlaczego..

Ja mu ufam, zaangażowany na maksa, ciepły i wzbudza zaufanie. Wszystko pokazuje zawsze, dokładnie tłumaczy co gdzie jest, jak co funkcjonuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry