reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mnie sie na nfz udalo zrobic troche immunologi:na zespol antyfosfo, tocznia, no i ana. I doczekalam sie na kariotypy...reszte zrobilam prywatnie, bo bym sie nie doczekala....
I nie zaluje, bo na nfz jeszcze bym hohoho czekala na mutacje, a wyszly mi rzeczy ktore maja wplyw na ciaze :-\

Nafoczko,
No wlasnie zapomnialAm spytac gina czy jest juz jakies zapadniete jajo :-\ no ale z bolu nie mialam glowy do myslenia....jutro z nim pogadam i zobaczymy co i jak.

Azylek.
Co do wielkosci jajek to bywa roznie. Nie jest powiedziane, ze zawsze beda Ci pekac przy okreslonej wielkosci. Pekaja kiedy dojrzeja, a przynajmniej powinny ;-)
Mnie bardziej nurtuje czy moga byc dwie owu w odstepie czasowym kilku dni....
Ale chyba nie ma co gdybac, zobaczymy jutro.

Tez tego szukałam wlasnie w necie :)
Jak masz stymulowana owu to pękną! Naturalnie by chyba nie dały rady bo LH spada.

Ale mi na początku cyklu tez czasem patrzy gin na zatokę douglasa i mówi ze musiał jakis spóźniony pęknąć bo jest płyn. Ale mysle ze wtedy juz taki niezdolny do zapłodnienia.

reklama
Beatka,
Nie maz ;-) rwa kulszowa polozyla mnie na lopatki :p
Super kieca :-) piekna B-)

Bertha
Juz nie chce wiecej zanidzac ta moja dziwna owu ;-) kolezanka z watku obok napisala, ze miala identyczna sytuacje. Najpierw jeden pekl, a pozniej dostala ovitrelle i pekly dwa nastepne ;-) mnie tylko chodzi o to zeby torbieli sie nie nabawic ;-)

Motylek,
A Ty robilas badania histopatologiczne?masz wyniki? Troche dlugo ta beta spada...

Mi gin mówi ze mogą pękać spóźnione czasem w innym terminie. A kiedyś szukałam tez w necie to znalazłam ze mogą pękać w przeciągu kilku godzin od siebie. Ale ty jesteś wspomagana ovitrelle wiec spokojnie pękną!!
Bedą bliźniaki!! :)
Bertha ten Twoj gin dziwny jest...
Jeszcze jak mowi ze owulka moze byc w roznych terminach, no chyba ze zle zrozumialam Twoj post.
Ja bym mu do konca nie ufala, zeby sie nie okazalo ze tylko kupe czasu u niego stracilas. No ale to moje zdanie.

Motylku przepraszam, ale nie pamietam, w ktorym tyg ciazy ronilas? Bo z tego co pamietam plod jest na pozniejszym etapie. Najpierw jest zarodek.
I beta 36 najwieksza? Jesli tak, to cos dziwnego, ze tak dlugo spada. Moze idz do lekarza.
U mnie przy wiekszych wartosciach szybciej spadala...
Strawbelka,
Ja niestety na zbyt wiele mie licze....sama widzisz jaki popieprzony i do tego ta rwa :-\
Ale na taka parke to bym sie chetnie pisala ;-):tak:;-) ;)

reklama
Beatka, Mlody jak po przedszkolu sie wyrwal z domu tak go zobacze pewnie przed snem ;-) tyle jest "pracy" na podworku :-D ale zalapie sie jeszcze ;-)
aa sukienka super, tez czesto tam kupowalam jak "bylam piekna" :-D

Motylku ale tak zupelnie nic wiecej, ja zawsze mialam jakas dopiske nawet zeby po lacinie.

Ostatnia edycja:
Do góry