reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia ja bralam 2x1 (500) choc na poczatku mialam 750. Mi bylo tylko niedobrze kilka razy i zaro tolerancji na alkohol

Dzięki.Może ja zbyt duże te dawki mam :-/. Dziś jakby nieco lepiej w porównaniu do wczorajszego wieczoru. Kawałek ciasta z owocami zjadłam i trochę lepiej. Zazwyczaj lepiej toleruje leki. No i teraz ten antybiotyk, ale pytałam czy mogę przy Metformax.

A ja dzisiaj z gorszymi informacjami. Odebraliśmy wyniki nasienia M.
Nie jest dobrze.
Ilośc ok, ale żywych tylko 25% (norma >58%)
A ruchliwość a+b 6% (norma 32%)
Lepkość ++

Czekamy jeszcze na wyniki przeciwciał przeciwplemnikowych. Lepkość i ruchliwość moze wynikać z p/c lub jeszcze z jakiejś bakterii, takze jeszcze wymaz będziemy robic.

No i mój pierwszy cykl wspomagany clo pójdzie na zmarnowanie, bo co z tego jak bedą piękne komóreczki skoro żaden żołnierzyk nie dopłynie... :( :( :(

A ja dzisiaj z gorszymi informacjami. Odebraliśmy wyniki nasienia M.
Nie jest dobrze.
Ilośc ok, ale żywych tylko 25% (norma >58%)
A ruchliwość a+b 6% (norma 32%)
Lepkość ++

Czekamy jeszcze na wyniki przeciwciał przeciwplemnikowych. Lepkość i ruchliwość moze wynikać z p/c lub jeszcze z jakiejś bakterii, takze jeszcze wymaz będziemy robic.

No i mój pierwszy cykl wspomagany clo pójdzie na zmarnowanie, bo co z tego jak bedą piękne komóreczki skoro żaden żołnierzyk nie dopłynie... :( :( :(

Bertha
Pamietaj, ze wystarczy jeden kozak ;-) dont stress ;-)

reklama
W kazdym badz razie dobrze nie jest. Mogliśmy to badanie zrobić wcześniej...
Jesli wyjdą p/c przeciwplemnikowe to jak u faceta sie je zbija? Encortonem?

Do góry