reklama
bertha
Fanka BB :)
Lumia, Czarna mala i wszystkie zaintetesowane.
Tu jest wyjasnione, jak mam dalej Wam szukac to piszcie, bo tamtego artykulu niecmoge znalezc.
Link do: Owulacja – fakty i mity - 28dni.pl
O, ten artykuł tez czytałam - ze w odstępstwie kilku godzin moze byc.
Asia ja bralam 2x1 (500) choc na poczatku mialam 750. Mi bylo tylko niedobrze kilka razy i zaro tolerancji na alkohol
Dzięki.Może ja zbyt duże te dawki mam :-/. Dziś jakby nieco lepiej w porównaniu do wczorajszego wieczoru. Kawałek ciasta z owocami zjadłam i trochę lepiej. Zazwyczaj lepiej toleruje leki. No i teraz ten antybiotyk, ale pytałam czy mogę przy Metformax.
bertha
A ja dzisiaj z gorszymi informacjami. Odebraliśmy wyniki nasienia M.
Nie jest dobrze.
Ilośc ok, ale żywych tylko 25% (norma >58%)
A ruchliwość a+b 6% (norma 32%)
Lepkość ++
Czekamy jeszcze na wyniki przeciwciał przeciwplemnikowych. Lepkość i ruchliwość moze wynikać z p/c lub jeszcze z jakiejś bakterii, takze jeszcze wymaz będziemy robic.
No i mój pierwszy cykl wspomagany clo pójdzie na zmarnowanie, bo co z tego jak bedą piękne komóreczki skoro żaden żołnierzyk nie dopłynie...
Nie jest dobrze.
Lepkość ++
Czekamy jeszcze na wyniki przeciwciał przeciwplemnikowych. Lepkość i ruchliwość moze wynikać z p/c lub jeszcze z jakiejś bakterii, takze jeszcze wymaz będziemy robic.
No i mój pierwszy cykl wspomagany clo pójdzie na zmarnowanie, bo co z tego jak bedą piękne komóreczki skoro żaden żołnierzyk nie dopłynie...
A ja dzisiaj z gorszymi informacjami. Odebraliśmy wyniki nasienia M.
Nie jest dobrze.
Lepkość ++
Bertha
Pamietaj, ze wystarczy jeden kozak ;-) dont stress ;-)
bertha
Bertha
Pamietaj, ze wystarczy jeden kozak ;-) dont stress ;-)
No tak, niby tak chociaż mam nadzieje na dwóch lub trzech kozaków bo mam cykl z clo wiec bedą bliźniaki
motylek1234
I co tu zrobić mam...:/
reklama
Podziel się: