reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U mnie chyba powoli @ bedzie sie rozkrecac takze bede to miec za soba.

Fondie, Malinowski nie bada na wizycie? Dzien cyklu na wizycie jest obojetny?

reklama
Ja miałam poronienie 9 lutego 2016
Betę miałam 36 sprawdzałam a wolno spada juz nie badamy szkoda kasy idzie w dół wiec dobrze a tak reumatolog mi dał na przeciwciala antykardiologiczne mam dostać się do takiego reumatologa co mi da cały zestaw badań nie wiem jutro zadzwonię i się dowiem o termin teraz mam wizytę we wtorek do immunologa do warszawy nie wiem co mi te lekarz pomoże. ..
A co u was ?
:)

To ja już nie wiem, może koleżanka zmyśliła sobie, a ja jej uwierzyłam [emoji15]
Moze kolezance chodzilo o to ze podczas owulacji pekly 2 pecherzyki i 2 jajeczka sie zaplodnily, a ona mowi na to podwojna owulacja.
Komorka jajowa zyje iles tam godzin wiec jedno jajko moglo zostac zaplodnione wczesniej a inne pozniej.
Kiedys bylo w telewizji ze kobieta urodzila 2 dzieci i jedno bylo meza a drugie kochanka.
Bzyknela sie najpierw z mezem a potem z kochankiem, albo na odwrot.

2016-04-13 11.36.10-1.jpg
a to dla tych glodnych
nie pytajcie ile teraz jest na talerzu :-D

Załączniki

• 2016-04-13 11.36.10-1.jpg
    2016-04-13 11.36.10-1.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 92
Nafoczko,
Toz to zbrodnia pokazywac takie pysznosci! A ja sztywna leze na podlodze i zaraz chyba kaluza sie zrobi :p ale mi smaka narobilas. Nieladnie :p

Nafoczko
Tez mam taka nadzieje, ale dziwi mnie, ze juz jakis wczesniej mogl peknac, ten plyn w zatoce. Szukam na nwcie, ale nic nie wynalazlam o tym, ze pecherzyki moga peknac w innym czasie :-\

Mi gin mówi ze mogą pękać spóźnione czasem w innym terminie. A kiedyś szukałam tez w necie to znalazłam ze mogą pękać w przeciągu kilku godzin od siebie. Ale ty jesteś wspomagana ovitrelle wiec spokojnie pękną!!
Bedą bliźniaki!! :)

Bertha,
No jesli pekna to oba, ale lekarz cos mi napomknal, ze owu juz mogla byc (tzn, ze jakis wczesniej juz pekl, bo byl plyn w zatoce). Tym bardziej, ze wczoraj to sluz sie juz zmienial na kremowy, rozciagliwy byl w week ;-)
Dziekuje za informacje ;-) jutro sie wszystko okaze ;-)

reklama
nie pytajcie ile teraz jest na talerzu :-D

Poczucie humoru dopisuje :p apetyt pewnie też no to pochwal się ;) 3 choć zostawiłaś dla Karolcia?

A ja sztywna leze na podlodze i zaraz chyba kaluza sie zrobi :p

A co Ci to przez plecy czy przez męża :p tak tajemniczo napisałaś że nie wiem czy policje wzywać :).

U nas popołudniowe rozpogodzenie. Jest pięknie ,słonecznie i ciepło a ja mam leniwca.Byłam na poszukiwaniu sukienki na komunie bo jestem chrzestną i znalazłam w Top Secret :D
Link do: Sukienka damska jasny róż - SSU1480 sukienka - TOP SECRET - Odzieżowy sklep internetowy TOP SECRET

Do góry