reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beatka a ty dziob meza a nie ogrodek!!! a co do zaszytej cipolindy hmmm co racja to racja
Dziobać męża hmm nie bardzo bo mogę w garniturku a to żadna frajda. Może i ja do laparoskopii zaszyję cipolindę hehehe.

Kwiatuszek umówiłaś sobie wizytę na maj?? Podobno masakra z terminami ja mam 9maj wizytę.

Żegnam się już bo lecę w tango, Idę podrinkować przed urodzinami za 3 dni znowu starasza :( Mam nadzieję że po powrocie będę mogła napisać że jestem czysta heh :p taki żarcik. Dobrze że mężuś nie czyta ;)

reklama
Witam MamęGrzywacza. Niestety niewiele pomogę bo jestem w trakcie badań. Nie szukam odpowiedzi dlaczego poroniłam. Od kiedy mam endometriozę każda ciąża jest cudem, pomimo strat. Chcę próbować i licze na to, że tym razem się uda. Po wielkim tygodniu, w którym poroniłam czekam na Promyk Nadziei - żywe dziecko - moje Zmartwychwstanie

Susana, Doris, Nafoczka jestem pełna podziwu waszej walki o Maleństwa i wiem, że mnie też to czeka. Moje ciąże dochodzą do 10 tyg i wtedy ronię, ale od pozytywnego testu walczę o każdy dzień ( to zaledwie 2 mce) a co tu mówić o 9 miesiącach. Chylę przed wami czoła.

Strawbelka trzymam kciuki za jajeczka i przyszłe pisklątka. Nie ograniczaj się do jednego. Marzysz o bliźniakach, nie rezygnuj z marzeń, albo pozwól mi marzyć za Ciebie. Po długiej walce chciałoby się chociaż okruszynę... wierzę, że uda Ci się mieć Kruszynki, naprawdę w to wierzę :D

Bertha, Kwiatuszek znam strach związany z niedrożnością jajowodów. W końcu endometrioza "zobowiązuje" do komplikacji. Mam nadzieje, że to Was nie dotyczy i w krótce będziecie cieszyły się brzuszkami z Maluszkami :)

Dzieki za porady, odstawie witamine B6, na razie i tak sie nie staram i zobacze czy dretwienie przejdzie. Susana duzo przeszlas i tak jak kiedys napisalas jesresmy bardzo podobne nie tylko wiekiem. Kiedys jak juz wszystkie urodzimy opisze Wam moja historie:) Teraz cieszmy sie wiosna i wszystkimi Maluszkami i fasolkami:)))

Bea widzisz jak dobrze ze masz wizyte :-D
Kwiatuszek poki co jezdzi na monitoringi to nie musi miec wizyty. Bea troche ci sie przecialo ale co ma wisiec.. bedzie stalo :-D PS mi tez za kilka dni cos stuknie :-D

Lumia Ty bralas ovitrelle.
Powiedz mi kochana czy wypuszczalas powietrze z ampulkostrzykawki???
W ulotce nic nie ma, na internecie nie wypuszczali powietrza.
Ja wypuscilam i nie wiem czy dobrze zrobilam:( ale duzo go tam bylo, to nie byl babel tylko pusta przestrzen)
Wykoncza mnie te zastrzyki:-(

Strawbelko wypuszczalam i dok. jak mi dawal tez pukal ;-) strzykawke nie mnie :-D
Dziekuje Nafoczko:* calkiem mi wylecialo z glowy ze Ty mialas ovitrelle, pisalas przeciez dzis czy wczoraj...
A ja panika pol godziny przed zastrzykiem, pytalam na forum in vitro, lilie, ale nie pamietala, ogladalam filmiki i tlumaczylam z angielskiego ale wszedzie co innego bylo, juz prawie ryczalam:(

reklama
Do góry