reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wieki mnie tunie bylo. Pamietacie jeszce o mnie?
Nie odzywam sie bo zaczelam prace i jam wracam do domu, nie wiem w co rece włożyć. U nas dupa po calosci. 2 cykle piekne ladne a nie zaskoczylo :( podlamalam sie kompletnie.
.
Cześć Kwiatuszek, Mi 5 cykl minął starań, z rozpoznaniem owu nie ma problemu po śluzie, 2 razy miałam tez monitoring, ale same porażki.. Troche mnie tez przybiło..

reklama
Susana nie pisz za duzo bo doprowadzasz mnie do placzu:(
Nie mialam pojecia ze Ty tyle przeszlas:(
Najważniejsze że dzieci mam zdrowe .
O innych rzeczach się zapomina .
Ale tą france pracownicę myślałam że zaduszę .
Wiedziała że niedługo będę rodzić i ma mnie przez trzy miesiące zastąpić .
Ciągle mówiła o tym jak mi zazdrości że jestem w ciąży .Ona Sama miała wtedy dwuletnie dziecko ....
Powiedziałam jej że nie ma sprawy ,niech sobie jak chce zachodzi w ciąże Nie widzę przeszkód .Tylko niech poczeka jeszcze trzy miesiące dopóki ja nie wrócę do pracy .Bo w ciąży może być różnie .
No niestety nie posłuchała moich próśb .I jak mały miał dwa tygodnie to dostałam telefon że jest w ciąży i ją boli brzuch i od dzisiaj idzie na zwolnienie ....I tak z dnia na dzień zostawiłam moje maleństwo....
Do pracy już nigdy nie wróciła tylko jej mąż przyszedł z pretensjami że ona taka biedna w ciąży a ja jej nie rozumiem ....
Dlatego pisałam ci Strawbelko że czasami lepiej być uczciwym i mówić prawdę pracodawcy ....bo jego też można skrzywdzić ...
Akurat w twoim przypadku się to nie sprawdziło

Cześć Kwiatuszek, Mi 5 cykl minął starań, z rozpoznaniem owu nie ma problemu po śluzie, 2 razy miałam tez monitoring, ale same porażki.. Troche mnie tez przybiło..
Ja tez mialam monity. Piekne 2 pecherzykii nie zaskoczylo. Powiem Ci szczerze, ze jestem przerażona... W każdą ciążę zaszlam bez problemi. Ale na cyklach naturalnych. Teraz dr dal mi stymulacje i nie wiem czy nie przez to mi sie wszystko rozjechalo....

Ja tez mialam monity. Piekne 2 pecherzykii nie zaskoczylo. Powiem Ci szczerze, ze jestem przerażona... W każdą ciążę zaszlam bez problemi. Ale na cyklach naturalnych. Teraz dr dal mi stymulacje i nie wiem czy nie przez to mi sie wszystko rozjechalo....

Ja sie zastanawiam czy moze mi jajowodów nie zatkało po zabiegu.. Chociaż wczesniej sie nie zabezpieczaliśmy 1,5 -2 lata i dopiero pojawiła sie ciąża... Aczkolwiek wtedy niekoniecznie trafialiśmy w owu bo nie mieszkaliśmy razem.
Ech...

no u mnie to z badan mialam robione: progesteron w ok.7dni po owu przy niemonitorowanym cyklu i wyszlo ze byl 9 i ponoc to nie bylo owulacji....potem w nastepnym cyklu mialam owulacje potwierdzona monitoringiem i progesteron,tsh,fsh,prolaktyna i Lh-wszystko w normach na dany czas cyklu. myslalam ze nie moge zajsc w ciaze... po odstawieniu tabletek anty w sierpniu, we wrzesniu nie mialam okresu, potem w listopadzie zrobilam test w 2 tyg po owu test byl na + , endometrium 8mm trojfazowe, a po tygodniu juz nie bylam w ciazy...cykl 40dni wtedy...potem dlugo nic az do marca teraz i zaszlam ale znowu po tygodniu test negatywny w 5 tc. nie wiem juz mi sie nasuwaja mysli ze to moze przez moje abrh- te poronienia albo jakis inny problem z krwia? przebylam dluga antioterapie w pazdzierniku/listopadzie przed ciaza kilka dni skonczylam brac antybiotyki i tez od tego czasu mam kal zielony...czego nie badalam ale mysle czy moze to przez te antybiotyki???cos mi sie tam popsulo??

reklama
Kwiatuszku kopnac Cie? juz Ci wszystko tlumaczylam- nie spinaj sie! dw cykle to nie koniec swiata choc wiem ze Ci trudno bo maz tylko z doskoku. Wiesz ze ja tez tak zachodzilam i przy ostatnim podejsciu czekalam dlugo, moze na udana ciaze trzeba poczekac?! Ja ze stymulacji i podrasowania cialka bardzo sie ciesze. Strawbelka ma racje, zawsze mozna poprawic wszystko robiac droznosc sono a doktorek robi sam. Bedzie dobrze!

Strawbelko oczywiscie kochana ze powiem Najwyzemu co trzeba!!! i za malutkie Fasolki tez!!!

Beatka a ty dziob meza a nie ogrodek!!! a co do zaszytej cipolindy hmmm co racja to racja

Do góry