reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lilia a Ty potrafisz tak tanczyc???
Ja to jestem drewniana jak Pinokio[emoji53]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hm... napewno nie tak jak Ci tancerze ;) Z początkiem roku zaczęłam chodzić na joge i instruktorka pokazywała ćwiczenia podobne do tych co wykonują tancerze. Musiałam przerwać ze względu na szczepienia :( Żałuję, bo pomimo tego, że ćwiczenia były trudne i czasem przychodziłam padnięta to mi się podobało. Te wygibasy co wykonują tancerze da się radę wykonać, ale musisz być dobrze rozciągnięta. Mam zamiar wrócić na jogę, ale jakiś czas po porodzie :biggrin2:

reklama
Hm... napewno nie tak jak Ci tancerze ;) Z początkiem roku zaczęłam chodzić na joge i instruktorka pokazywała ćwiczenia podobne do tych co wykonują tancerze. Musiałam przerwać ze względu na szczepienia :( Żałuję, bo pomimo tego, że ćwiczenia były trudne i czasem przychodziłam padnięta to mi się podobało. Te wygibasy co wykonują tancerze da się radę wykonać, ale musisz być dobrze rozciągnięta. Mam zamiar wrócić na jogę, ale jakiś czas po porodzie :biggrin2:
Ja nie lubie jogi, dla mnie nudna.
Ja lubie step, a uwielbiam tabate!!!
Przestalam chodzic jak sie zaczely moje poronienia, stracilam ochote na wszystko i sie troche zapuscilam[emoji20]

Susana jesteś naprawde dzielna babka:yes:

Strawbelka trzymam za Twoje jajeczka kciuki, żeby Ci się udałoooooo!!!!

mamaGrzywacza tez mam synka, kocham Go nad życie, też jestem po dwóch poronieniach i też bardzo chcę mieć drugie dziecko! Do niedawna myślałam ze tylko ja mam ciężko i cierpie bo straciłam dwoje dzieci ale teraz po tym jak jestem tu i czytam, ze jest wiele dziewczyn które nie mają wcale dziecka to sobie myśle ze jednak jestem mimo tego co przeszłam szczęściarą bo jest Ktoś kto mówi do mnie mamo!! Ciesz się z tego co masz - będzie Ci łatwiej a może uda się i mieć drugie:biggrin2:

Teraz siedze przy łóżku mojego Szczęścia bo załapał jelitówe, sensacje żołądkowe z każdej strony:growl:

3.17 a ja się obudziłam i spać nie mogę....
Co by tu robić?

edit
właśnie zauważyłam, że mój suwaczek pokazał skończone pełne 27 tc :-) :):-) :):-) :) czyli rozpoczęłam 28 tydzień, jeszcze trzy i będę spokojniejsza....chyba.

1460269335400.jpg

Załączniki

• 1460269335400.jpg
    1460269335400.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 542
Witam się niedzielnie.
Doris, Nafoczka i wszystki brzuchatki bądźcie z nami, i wspierajcie nas.
Tak jak napisałaś Nafoczko to jest "nasz świat":sad:

U nas lepiej ż.....e u młodego opanowane ale nocka była straszna!!!

reklama
Lilia jak tam? Maz zadowolony z tanca?
Mam nadzieje ze sie nie potknelas na tych szpilkach;)
A...moj maz zawsze chcial zebym sie za pielegniarke przebrala, ostatnio mu zaproponowalam i mowie ze teraz moge byc 100% bo mam zastrzyki i to bedzie gra wstepna:D
Juz nie byl taki chetny;)

Do góry