reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej.. Mam na umie Ania... Nie wiem .. Jesli pozwolicie to dolacze do was... W niedziele poronilam samoistnie po raz drugi pod rzad... Mam juz zdrowego synka z ktorym klopotow nie mialam... Teraz jednak ciagle jak na zlosc gdy pojawi sie kreska dodatkowa na tescie fo za tydzien juz jej nie ma Przepraszam jesli weszlam w srodek rozmowy.. Chyba musialam to z siebie wyrzucic pozdr mimo wszystko i gratulacje dla tych ktorym jednak udaje sie te aniolki utrzymac przy sobie x
Witaj mamaGrzywacza....musisz się trzymać mocno i zapraszamy do nas po wsparcie. ..ja jestem po 5 poronieniach samoistnych więc wiem co czujesz[emoji53]nie poddajemy się!!!!! Czasami są gorsze dni ale walczyć trzeba....

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
Hej MamaGrzywacza masz już jedno dziecko wiec jesteś spełniona w roli matki ja np nie mam żadnego żywego dziecka tylko 2 aniołki ale walczę dokonca nie poddaje się też walcz Razem z Nami ! Te forum dodaje sił i odwagi tu każda z nas się wspiera nawzajem...:)

Dzieki za slowa otuchy... A czy moglabym spytac co powoduje te poronienia w waszych przypadkach? Ja jestem abrh-, I mialam okropna infekcje na jesien, dlugie lecznenie amoxycyklina I od tego czasu tez kuuuupa nie ladna... Moze to miec zwiazek??? Szukam wyjasnien juz sama nie wiem co myslec... To jakis chory film, niezrozumialy dla mnie;( ide w srode do lekarza to zobaczymy... Teraz jeszcze biore clomid ale nie wiem czy to bezpiecznie sie starac przed badaniami... Tsh is, fsh, lh, prolaktyna, te wyniki sa w normach...podpowiedzcie czego szukac...

To ze jestem juz mama daje mi duzo sily- macie racje... Ale widok mojego synka podchodzacego I pomagajacego niemowlakom raczkowac meczy mnie od srodka- tak bardzo sie z tym zle czuje ze nie mozemy mu tego rodzenstwa dac

Jednak rozumiem ze I tak mialam szczescie majac go-mojego malucha-przykro mi ze co po niektorym nie dane bylo utrzymac tych malenstw przy sobie... Mam nadzieje ze uda nam sie spelnic marzenia I o tym pierwszym I o tym drugim dzieciatku X

Witam Was dziewczynki:)
Poprosze dzis o kciuki, o 14 mam wizyte i ogladanie jajek.
Jeny, juz bym chciala zeby je pobrali bo sie boje ze mi sie z nich jajecznica zrobi:(

Witam się sobotnio

Strawbelka
- ogromne kciukasy za pogodne wieści :)

Dziewczynki czy ktoras z Was miala moze cos takiego, ze dretwialy Wam rece i nogi? Mi cos sie dzieje dziwnego, wystarczy ze na chwile mam wyzej dlonie i normalnie cale mam zdretwiale. Nie wiem gdzie isc z takim problemem i co to moze byc?

Ja tak miałam przez pewien czas, jak się rano budziłam to miałam zdrętwiałą lewą dłoń. Lekarz rodzinny mi powiedział, że mam brać zestaw mikroelementów

mamaGrzywacza - witaj na forum. Tu napewno znajdziesz wsparcie i pocieszenie

reklama
Do góry