reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
U mnie dziś owulacja, wiec daje znaki M i jestem milutka :wink: On oczywiście nie wie! Ale już wieczora nie może się doczekać . Tylko pozno będą staranka ,bo starszy syn ma dziś czs do 23 ,i musimy czekać ,nie chcę żeby nam przeszkodził:zawstydzona/y:

Hej.. Mam na umie Ania... Nie wiem .. Jesli pozwolicie to dolacze do was... W niedziele poronilam samoistnie po raz drugi pod rzad... Mam juz zdrowego synka z ktorym klopotow nie mialam... Teraz jednak ciagle jak na zlosc gdy pojawi sie kreska dodatkowa na tescie fo za tydzien juz jej nie ma Przepraszam jesli weszlam w srodek rozmowy.. Chyba musialam to z siebie wyrzucic pozdr mimo wszystko i gratulacje dla tych ktorym jednak udaje sie te aniolki utrzymac przy sobie x

Witaj, mamoGrzywacza :-) Przykro mi, że i Ciebie spotkały straty.
Zostań z nami, te forum jest wyjątkowe i niezwykle pomocne.

Mam pytanie odnośnie leków przed staraniami. Kiedy włączamy inofem, olej z wisiołka, koenzym q10 i acard?
Clexane od pozytywnego testu a metylowe stale?
Zastanawiam się czy od tego cyklu nie rozpocząć starań, bo wszystkie możliwe badania wykonane a i tak pewnie dopiero w 3 cyklu się uda. W między czasie kontrolna insulina.
Acard od owu do @?

Mam pytanie odnośnie leków przed staraniami. Kiedy włączamy inofem, olej z wisiołka, koenzym q10 i acard?
Clexane od pozytywnego testu a metylowe stale?
Zastanawiam się czy od tego cyklu nie rozpocząć starań, bo wszystkie możliwe badania wykonane a i tak pewnie dopiero w 3 cyklu się uda. W między czasie kontrolna insulina.
Acard od owu do @?

Asiu ja Inofem piłam cały czas, aż do pozytywnego testu, olej z Wiesiołka i koenzym Q10 od 1dc do owu i Acard biorę nieprzerwalnie cały czas :)

reklama
mamoGrzywacza jasne jasne rogosc sie :-) Musisz nam napisac jakie badania mialas robione i czy mialas serduszka, zarodek, co dokladnie bralas itp. Potem bedziemy szukac wspolnie porownan

Asia inofem bralam do spodziewanej @ a clexan od mikrocienia wieczorem, acard rano :-D reszty nie bralam

Asia, Bea przypomnialo mi sie pilam tez herbate z bialej morwy, ona tez pomaga ;-) to takie troche dla cukrzykow :-D

Syrawbelko ale mnie wzruszylas :-* :-* :-* kciuki dzis i za ciebie!!! ps mam duzo przemyslen ale do tego musze kompa odpalic :-D

Do góry